Header Ads


Επένδυση με Μαχαίρα η ΑΕΚ!

Επένδυση με Μαχαίρα η ΑΕΚ!


Η Ένωση υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον 18χρονο διεθνή επιθετικό του Πανιωνίου!
Μια σημαντική επένδυση με φόντο το μέλλον έκανε η ΑΕΚ. Η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον 18χρονο Θεοδόση Μαχαίρα, ο οποίος υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα. Ο νεαρός άσος είναι διεθνής με την ομάδα Νέων, ενώ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την U20 του Πανιωνίου.

Μάλιστα, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων, ενώ είχε δοκιμαστεί από την Μπλάκμπερν. Ο Μαχαίρας ξεκίνησε παίζοντας μπάσκετ στον Πανιώνιο Λέρου (απ' όπου και κατάγεται), ωστόσο τον κέρδισε τελικά το ποδόσφαιρο, τον ανακάλυψε ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης και τον ενέταξε στο δυναμικό του.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Καταπληκτικα νεα το τι κανουμε με τους νεους ! Μετα Δανεικους και Αγυριστους με μονο αστερι τον Γαλανο και φετος τον Γιουση Γιαννουτσο ! Παη Ο Τσελιος,βασιλαντωνοπουλος,Ντουνης,Μελικιοτης,Αντωνιου ΤΖΑΝΕ τζαμπα,Ανεστης Τζαμπα,Μαρκοπουλιοτης Τζαμπα,Βλαχομητρος,Ασπρογιαννης,Μπουσης,Γαρουφαλιας,Γκολιας,Σβαρνας,τι στιγμη που Ολυμπιακος πουλαη ταλεντο εμεις φερνουμε Μοραν και Βυνιδεσ !! ΖΗΚΟ περιμενουμε και επιμενουμε 2/3 18 αριδες στην 18οκταδα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.