Header Ads


Προσφυγή κατά ΑΕΚ και απαγόρευση μεταγραφών ζητά ο Ολυμπιακός

Προσφυγή κατά ΑΕΚ και απαγόρευση μεταγραφών ζητά ο Ολυμπιακός


Συνεχίζεται η κόντρα ΑΕΚ και Ολυμπιακού με αφορμή την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με τους ερυθρόλευκους να ζητούν με τη σειρά τους τιμωρία της Ένωσης.
Ο Ολυμπιακός κινήθηκε κατά της ΑΕΚ, καταθέτοντας όπως αναμενόταν, προσφυγή στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, μέσω της οποίας ζητά την τιμωρία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με απαγόρευση μεταγραφών για δύο σεζόν, λόγω των κινήσεων και των χειρισμών της στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Στο κείμενο της προσφυγής όπως αναφέρει η Live Sport, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Δολίως υποκίνησε και υποκινεί με περισσότερες από μία πράξεις, όλως ενδεικτικά, με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημοσιεύματα σε ελεγχόμενα από εκείνη έντυπα (διέγερση μίσους στον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου κατά του ποδοσφαιριστή μας), επιστολές, επιβολή δυσθεώρητων προστίμων εναντίον του, απέβλεπε στην υποκίνηση της παραβίασης του μεταξύ μας καταρτισθέντος από 15/5/2018 συμβολαίου. Επέλεξε, δε, να κλιμακώσει την προσπάθειά της αυτή μέσω της απειλής επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων και δυσθεώρητων αποζημιώσεων εις βάρος του ποδοσφαιριστή, ασκώντας την από 3/7/2018 προσφυγή της».

Για να συνεχίσει με το εξής: «Κάθε ομάδα ή πρόσωπο υποκείμενο στο καταστατικό και τους κανονισμούς της ΕΠΟ, UEFA, FIFA, που ενεργεί με τρόπο που αποβλέπει στην υποκίνηση παραβίασης του συμβολαίου μεταξύ επαγγελματία και ομάδας, με σκοπό να διευκολύνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, θα τιμωρείται με τις αντίστοιχες ποινές που προβλέπονται από τον παρόντα Κανονισμό ή από τους οικείους κανονισμούς…».

«Η αντίδικος ομάδα, και κατά προφανή παράβαση του κανονιστικού πλαισίου της ΕΠΟ και εν γένει των ποδοσφαιρικών κανονισμών, επιδίδεται σε μία συνεχή προσπάθεια υποκίνησης παραβίασης του συμβολαίου μας με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο».

*to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.