Header Ads


Unlabelled «Χώσιμο» Μελισσανίδη σε Λύμπε - Εξτρέμ στο προσκήνιο - Ατάκα Οικονόμου για Ουζουνίδη

«Χώσιμο» Μελισσανίδη σε Λύμπε - Εξτρέμ στο προσκήνιο - Ατάκα Οικονόμου για Ουζουνίδη


Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έχει μεγάλο ενδιαφέρον...
Σύμφωνα με την «SportDay» ο Μελισσανίδης είχε επαφές με όλους όσους εμπλέκονται στο πλάνο για την ενίσχυση της ομάδας και ζήτησε να τρέξουν οι μεταγραφές!

Σχολίασε ότι δεν θέλει να... κολλάνε οι υποθέσεις, αλλά και όταν γίνεται αυτό, να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις... Προφανώς τα σκάγια πήραν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τον Λυμπερόπουλο.

Εξτρέμ στο προσκήνιο

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του εξτρέμ βρίσκεται ο Φιλίπ Μάλμπασιτς, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας». Ο 26χρονος εξτρέμ πήρε μεταγραφή τον περασμένο Αύγουστο στην Τενερίφη από την Βοϊβοντίνα και είχε 9 γκολ σε 41 παιχνίδια.

Έχει συμβόλαιο έως το 2021, αλλά η ισπανική ομάδα είναι θετική για την παραχώρησή του, με ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ.

Μεγάλη ατάκα για Ουζουνίδη!

Τέλος, συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου έδωσε από την προετοιμασία ο Μάριος Οικονόμου, όπου μεταξύ άλλων σχολίασε ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τον Ουζουνίδη.

-Πόσο επιπλέον βάρος ευθύνης έχεις από το γεγονός ότι είσαι επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος όταν του παρουσίασαν τις εναλλακτικές που είχε για το κέντρο της άμυνας, είπε «τον Μάριο θέλω»;

Το βάρος που έχω εγώ, είναι αυτό που έχει οποιοσδήποτε άλλος παίκτης που αγωνίζεται σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Το μέγεθος της ομάδας και οι απαιτήσεις είναι πολλές και όσοι έρχονται ξέρουν ότι έχουν να αναλάβουν ευθύνες, οι οποίες δεν είναι λίγες. Είσαι εξάλλου στην πρωταθλήτρια και θα παίξεις Ευρώπη. Το ότι ο προπονητής με θέλησε είναι για μένα ένα συν, μια ευθύνη παραπάνω και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την απόφαση που πήρε η ομάδα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.