Header Ads


«Ήττα Ολυμπιακού για Λάζαρο!»

«Ήττα Ολυμπιακού για Λάζαρο!»


Άρχισαν να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους στο λιμάνι – Πάνε οι σιγουριές, πήραν αναβολή μπας και το μαζέψουν!
Εδώ και εβδομάδες, από την πλευρά του Ολυμπιακού (και του Χριστοδουλόπουλου), εμφανιζόταν σιγουριά και πίστη πως δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στη συμφωνία τους. Ειρωνεύονταν, προκαλούσαν την ΑΕΚ, επιχειρούσαν επικοινωνιακά να περάσουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, μόλις έφτασε η ώρα του δικαστηρίου, ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη ήττα. Είδε τα αιτήματα του να απορρίπτονται από το δικαστήριο, ωθήθηκαν σε άτακτη οπισθοχώρηση και πήραν αναβολή μιας εβδομάδας.

Αν και τόσο καιρό ο Ολυμπιακός αρνούνταν πως υπήρχε συμβόλαιο με την ΑΕΚ, σήμερα ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε από το δικαστήριο. Να αναγκάσει την ΑΕΚ να εμφανίσει το μονοετές συμβόλαιο που έχει με τον παίκτη. Αίτημα που απορρίφθηκε από την έδρα, καθώς δεν περιλαμβάνεται στην αρχική προσφυγή της ΑΕΚ και αποτελεί στοιχείο που θα χρησιμοποιηθεί αργότερα.

«Μας ενημερώσατε με εξώδικο ότι θα προχωρήσετε για τον Λάζαρο και σας είπαμε να μην το κάνετε γιατί έχουμε συμβόλαιο. Εσείς είπατε ότι λέμε ψέματα για το συμβόλαιο και προχωρήσατε σε συμφωνία με το Λάζαρο. Ποιο συμβόλαιο ζητάτε τώρα;», είπε χαρακτηριστικά ο Μηνάς Λυσάνδρου, που εκπροσώπησε την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή από τη στιγμή που απορρίφθηκε το αίτημα του, αλλά παράλληλα επειδή θέλει να καταθέσει και αυτός προσφυγή από την πλευρά του, ώστε να συνεκδικαστεί με αυτήν της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως είχε ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό για το αίτημα αναβολής, αν και ήταν έτοιμη να δικάσει. Αφησε την απόφαση στην κρίση του δικαστηρίου το αν θα δώσει αναβολή, όπως και έδωσε για μια εβδομάδα.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.