Header Ads


Unlabelled «Στο 50-50 οι πιθανότητες της ΑΕΚ για Πόνσε, στάσιμο του Κονέ»

«Στο 50-50 οι πιθανότητες της ΑΕΚ για Πόνσε, στάσιμο του Κονέ»


Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες της ΑΕΚ για την οριστικοποίηση της απόκτησης του Εζεκιέλ Πόνσε, που αποτελεί τον διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη για την κορυφή της επίθεσης. 
Στασιμότητα παρατηρείται στη μεταγραφική δραστηριότητα της ΑΕΚ και συγκεκριμένα για την υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο νεαρός επιθετικός της Ρόμα παραμένει ο νούμερο 1 στόχος του Μαρίνου Ουζουνίδη και για αυτό το λόγο η ΑΕΚ προτιμά να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα απόκτησης αυτού του παίκτη κι ας καθυστερεί η υλοποίηση του σχεδιασμού, παρά να στραφεί σε επιλογές που βρίσκονται πιο πίσω στις προτιμήσεις.

Αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει, αφού ο παίκτης είναι απόλυτα ενήμερος για τη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στην «Ένωση» και τη Ρόμα και απλά περιμένει να εξαντλήσει όλες τις επιλογές του για να αγωνιστεί σε κάποιο από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

Παράλληλα, αναφορικά με το θέμα του Παναγιώτη Κονέ, επίσης δεν υπάρχει εξέλιξη, καθώς η Ουντινέζε δεν «καίγεται» να τελειώσει τη συνεργασία της με τον Έλληνα κεντρικό χαφ και αντίστοιχα η ΑΕΚ δεν έχει κάνει κίνηση για να έρθει σε συνεννόηση με τον ιταλικό σύλλογο.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.