Header Ads


Unlabelled Μπακάκης : «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα»

Μπακάκης : «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα»


Ο Μιχάλης Μπακάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως όλα εξαρτώνται από τη διοίκηση των κιτρινόμαυρων.


Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, καθώς μετά την επέκταση της συνεργασίας των κιτρινόμαυρων με τον Βασίλη Μπάρκα, ο δεξιός μπακ της Ένωσης είναι ο επόμενος. Ο Έλληνας αμυντικός σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 τόνισε πως θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ και πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση της Ένωσης.

Επίσης ο Μπακάκης στάθηκε στη συνεργασία του με τον Μανόλο Χιμένεθ και την εμπιστοσύνη που του έδειξε κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ στο τέλος κλήθηκε να απαντήσει ποια είναι η κορυφαία φάση της φετινής χρονιάς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπακάκη: 

«Χρόνια Πολλά στο παρεάκι. Εύχομαι τα καλύτερα στον σταθμό σας. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ακούω πολύ ραδιόφωνο γιατί δεν θέλω να επηρεάζομαι», τόνισε αρχικά.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Θέλω να ανανεώσω, αλλά αυτό δεν κρίνεται από μένα».

Για τη συνεργασία του με τον Μανόλο Χιμένεθ και την εμπιστοσύνη που του έδειξε: «Χρωστάω πολλά στον κ. Χιμένεθ. Με βοήθησε πολύ, έκανα μαζί του το restart στην καριέρα μου και με εμπιστεύτηκε. Θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου», ανέφερε.

Για το πού στοχεύει να αγωνιστεί μετά από τις τόσες θέσεις που χρησιμοποιήθηκε την τελευταία σεζόν, απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Τη νέα χρονιά έχω βάλει στόχο να παίξω δεκαράκι. Όχι τερματοφύλακας, έχουμε τον Μπάρκα εκεί (γέλια). Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα ποτέ να παίξω αριστερό στόπερ. Η θέση που μου αρέσει να παίζω είναι δεξί μπακ. Αυτή είναι η θέση που έχω συνηθίσει και μπορώ να αποδώσω καλύτερα».

Τέλος, για το ποια από τις πολλές μεγάλες στιγμές που έζησε με την ΑΕΚ φέτος ξεχωρίζει, είπε: «Είναι πολλές φάσεις, γιατί φέτος κάναμε τρελά πράγματα και μας άρεσαν οι ανατροπές. Όμως η φάση που τρελάθηκα ήταν το γκολ της πρόκρισης του Λάζαρου απέναντι στη Λάρισα στο Κύπελλο. Ήταν ένα φανταστικό γκολ, στο 92’ και έδωσε πρόκριση στον τελικό».

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.