Header Ads


Πολύ κοντά στον Πόνσε η ΑΕΚ!

Πολύ κοντά στον Πόνσε η ΑΕΚ!


H ΑΕΚ τα βρήκε με τη Ρόμα για το συμβόλαιο του Έκι Πόνσε και απομένει να τα βρουν για το ύψος της ρήτρας αγοράς.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Ρόμα για την υπόθεση του Έκι Πόνσε. Η Ένωση επιδιώκει τον δανεισμό του 21 ετών επιθετικού, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις συζητήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες, η ιταλική ομάδα είναι απόλυτα θετική στο να προχωρήσει η μεταγραφή.

Μάλιστα, ήδη έχει επιτευχθεί συμφωνία όσον αφορά το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Η Λιλ πλήρωσε πέρσι τα μισά από τα 1,2 εκατ. ευρώ της αμοιβής του Πόνσε και η Ρόμα αποδέχθηκε το ίδιο να συμβεί και με την ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, σε περίπτωση που κλείσει το deal.

Ωστόσο, το ζήτημα που υπάρχει για να τελειώσει η μεταγραφή σχετίζεται με το ύψος της ρήτρας αγοράς που θα οριστεί, αφού οι Ιταλοί ξεκίνησαν από τα 7 εκατ. ευρώ (2 εκατ. περισσότερα από τα χρήματα που κατέβαλαν για την αγορά του) και επιμένουν σε αυτό το ποσό, ενώ από την πλευρά της η ΑΕΚ επιδιώκει αυτή να πέσει τουλάχιστον στα 5 εκατ. ευρώ.

Πάντως, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Πόνσε έχει περάσει σε πρώτο πλάνο, καθώς ο παίκτης έχει εγκριθεί και από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Φυσικά, οι Κιτρινόμαυροι εξακολουθούν να εξετάζουν και να δουλεύουν κι άλλες λύσεις για την επίθεση, για παν ενδεχόμενο, όμως ο Αργεντινός άσος βρίσκεται πλέον στην... πρώτη γραμμή.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.