Header Ads


Unlabelled Απίθανα σενάρια για ΑΕΚ - Απλησίαστοι στόχοι και φορ-δόλωμα - Ποιον φέρνει αντι-Βράνιες ο Μαρίνος;

Απίθανα σενάρια για ΑΕΚ - Απλησίαστοι στόχοι και φορ-δόλωμα - Ποιον φέρνει αντι-Βράνιες ο Μαρίνος;


Τρελά πράγματα στο ρεπορτάζ. Τι ισχύει; «Κλικ» για να τα μάθεις όλα!


Το όνομα Ντάργουιν Ματσίς επανήλθε σήμερα δυναμικά για την ΑΕΚ, ωστόσο είναι μία περίπτωση που πολύ δύσκολα μπορεί να απασχολήσει πραγματικά την Ένωση.

Ο 25χρονος Βενεζουελάνος εξτρέμ, που έκανε σούπερ σεζόν με τη Γρανάδα στη Β’ Ισπανίας (33 παιχνίδια, 14 γκολ, 6 ασίστ), ανήκει στην Ουντινέζε, η οποία εκτός του ότι σκέφτεται σοβαρά να τον κρατήσει στο ρόστερ της, αν αποφασίσει τελικά να τον παραχωρήσει, τότε σκοπεύει μόνο να τον πουλήσει. Και σε αυτό το ενδεχόμενο οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να «χτυπήσουν» τον παίκτη.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι αυτή τη στιγμή η χρημαστηριακή αξία του Ντάργουιν Ματσίς αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό άκρως απαγορευτικό για την ΑΕΚ.

Ποιος Ιγκλέσιας;

Την ίδια στιγμή, σχεδόν απίθανη παραμένει η περίπτωση του Μπόρχα Ιγκλέσιας. Μπορεί το όνομα του 25χρονου Ισπανού φορ να βρίσκεται συνεχώς στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα, ωστόσο, όπως σας γράφαμε και χθες, πρόκειται για έναν παίκτη που δε βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της Ελλάδας και θέλει να εξαργυρώσει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του με τη φανέλα της Σαραγόσα (43 παιχνίδια, 23 γκολ, 6 ασίστ), παραμένοντας στην πατρίδα του.

Εξάλλου, το πιο πιθανό είναι η ΑΕΚ να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο όνομα για επικοινωνιακούς λόγους και ταυτόχρονα να στοχεύει σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών που δε θέλουν να διαρρεύσουν στον Τύπο.

Περιζήτητος ο Μπιφουμά

Όσον αφορά τα σενάρια για τον Τιεβί Μπιφουμά, τον 26χρονο διεθνή Κονγκολέζο, που έμεινε ελεύθερος από τη Σίβασπορ, πρόκειται για έναν παίκτη που είναι αρκετά περιζήτητος στην Τουρκία, ενώ δεδομένα έχει στα χέρια του «χρυσές» προτάσεις από εξωτικά πρωταθλήματα, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να τον δελεάσει, τουλάχιστον οικονομικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν έχει θέλξει με τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία.



Βράνιες και Πογκμπά

Σχετικά με το σήριαλ με τον Όγκνιεν Βράνιες, όπως σας γράφαμε και χθες, το deal αναμένεται να κλείσει κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Η ΑΕΚ θα το παλέψει να ξεπεράσει αυτό το ποσό, ωστόσο ταβάνι που μπορεί να φτάσει η Άντερλεχτ είναι τα 3,2 εκατ. ευρώ και κάπου εκεί προβλέπεται ότι θα συμφωνήσουν οι δύο ομάδες.

Όσον αφορά τον διάδοχο του Βόσνιου στόπερ, η περίπτωση του Φλορεντίν Πογκμπά, αδερφού του Πολ Πογκμπά, όντως βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ. Ο 28χρονος αμυντικός, που αγωνίζεται στην Γκεντσλερμπιρλιγκί, αρέσει στους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, δεν είναι ο πρώτος στόχος στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.