Header Ads


Unlabelled «Αν η ΑΕΚ θέλει τον Βράνιες πρέπει να του προσφέρει περισσότερα»

«Αν η ΑΕΚ θέλει τον Βράνιες πρέπει να του προσφέρει περισσότερα»


Επαφή με την διοίκηση της ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου Όγκνιεν Βράνιες θα έχει το επόμενο διάστημα ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του.


Η υπόθεση του 29χρονου στόπερ έχει περάσει από «χίλια κύματα» όσον αφορά το μέλλον του στην Ένωση, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο πάντως να αποκαλύπτει σε «πηγαδάκια» με τους δημοσιογράφους στο πλαίσιο της παρουσίασης του Μαρίνου Ουζουνίδη ότι άμεσα θα υπάρξει συνάντηση με αντικείμενο συζήτησης το συμβόλαιο του παίκτη το οποίο εκπνέει το 2019.

Ανάλογη υπήρξε και η τοποθέτηση του μάνατζερ του Βράνιες Μιραλέμ Γιαγκάνιακ, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα Live Sport επεσήμανε: «Το συμβόλαιο του Όγκνιεν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι δρόμοι είναι δύο και τους ξέρει η ΑΕΚ. Έχουμε μιλήσει και είναι σίγουρο ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα. Ενδεχομένως και πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Βράνιες έχει συμβόλαιο για άλλους 12 μήνες. Αν η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει για περισσότερο θα πρέπει να του προσφέρει περισσότερα. Διαφορετικά ο παίκτης θα μείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του και στο τέλος θα φύγει ελεύθερος».

Σχετικά με την ύπαρξη, τέλος, πρόταση από το εξωτερικό κατέληξε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το μέλλον κανένας δεν το ξέρει».

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.