Header Ads


Δίνει 800 χιλ. τον χρόνο στον Βράνιες η Άντερλεχτ

Δίνει 800 χιλ. τον χρόνο στον Βράνιες η Άντερλεχτ


Ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο προσφέρει η Άντερλεχτ στον Όγκνιεν Βράνιες, ποσό που δεν μπορεί να... ματσάρει η ΑΕΚ, η οποία καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Βόσνιου.


Τις τελευταίες μέρες μπήκε ξανά στο “κόλπο” για τον Βόσνιο στόπερ η ομάδα των Βρυξελλών, με τους Βέλγους να αναφέρουν ότι δεν έχει βγει από το μεταγραφικό της κάδρο.

Σύμφωνα με τη “Live Sport” μάλιστα η Άντερλεχτ εμφανίζεται να προσφέρει στον Βράνιες συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετησίως 800.000 ευρώ! Τα χρήματα αυτά βέβαια δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τα δώσει η Ένωση, το ταβάνι της οποίας -για τον Βράνιες- φέρεται να φτάνει στις 500.000 ευρώ (700 χιλ. παίρνει ο Λιβάγια) χωρίς κάποια μπόνους, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Επομένως οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τον Βράνιες, από τη στιγμή που θεωρείται πολύ δύσκολο να ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Αν θα τον κρατήσουν δηλαδή μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, για έναν χρόνο ακόμα, κάτι που σημαίνει ότι θα τον χάσουν χωρίς οικονομικό όφελος ή θα τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι, αλλά με τους δικούς τους όρους ήτοι με ένα ποσό 2-2,5 εκατ. ευρώ. Την τελική απόφαση θα κληθεί να πάρει το επόμενο διάστημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης...

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.