Header Ads


«Χρυσό» συμβόλαιο μέχρι το 2023 δίνει η Λας Πάλμας στον Αραούχο

«Χρυσό» συμβόλαιο μέχρι το 2023 δίνει η Λας Πάλμας στον Αραούχο


Πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Λας Πάλμας, είναι ο Σέρχιο Αραούχο!


Η πρόταση της Λας Πάλμας, είναι για ανανέωση ως το καλοκαίρι του 2023! Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του που τρέχει, λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Οι προτεινόμενες αποδοχές ξεκινούν από 800 χιλιάδες ευρώ καθαρά τον πρώτο χρόνο και κλιμακωτά φτάνουν στα 1,2 εκατομμύρια για τον τελευταίο χρόνο, δηλαδή τη σεζόν 2022-2023.

Επιπλέον καλά πληροφορημένες πηγές, επιμένουν για την ύπαρξη οψιόν προτεραιότητας της Κινεζικής Σινόμπο Γκουοάν. Οι Κινέζοι διατηρούν το δικαίωμα να πάρουν τον Αραούχο με ένα ποσό γύρω κοντά στα 25 εκατομμύρια, ωστόσο πρέπει να το εξασκήσουν μέχρι τις 15 του μήνα.

Κάποιες πηγές υποστηρίζουν πως η οψιόν για τους Κινέζους, είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά δεν επιβεβαιώνονται. Σε αυτή την περίπτωση, υπολογίζεται πως οι αποδοχές του ίδιου του «Τσίνο» θα έφταναν κοντά στα 3 εκατομμύρια ετησίως!

Ωστόσο στην Λας Πάλμας εξακολουθούν να θεωρούν πως κατά πάσα πιθανότητα, η κινεζική ομάδα δεν πρόκειται να εξασκήσει αυτό το δικαίωμα. Και φαίνεται πως αυτή η εικόνα ενισχύεται από επαφές με τους ιθύνοντες της ομάδας από το Πεκίνο, το τελευταίο διάστημα.

Σε αυτή την περίπτωση, που είναι και η πιθανότερη, στην ισπανική ομάδα θεωρούν σίγουρη την ανανέωση του συμβολαίου, με τους όρους που αναφέρουμε.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.