Header Ads


"Ελεύθερος" μόνο στο Facebook ο τελικός ΑΕΚ - ΠΑΟΚ!

"Ελεύθερος" μόνο στο Facebook ο τελικός ΑΕΚ - ΠΑΟΚ!


Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί από το Facebook της Cosmote TV με μισή ώρα καθυστέρηση, ενώ δεν θα το δείξει ελεύθερης εμβέλειας κανάλι σε μαγνητοσκόπηση.


Το βράδυ του Σαββάτου (12/5, 20:30) στο ΟΑΚΑ διεξάγεται ο 76ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Τα αποκλειστικά δικαιώματα της μετάδοσης του σπουδαίου αγώνα των δυο "Δικεφάλων" έχει η Cosmote TV και εν αντιθέσει με παλαιότερα χρόνια που ο τελικός μεταδιδόταν σε μαγνητοσκόπηση μετά τη λήξη του σε ελεύθερης εμβέλειας κανάλι, αυτό δεν θα συμβεί φέτος. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει συμφωνία με κάποιο από τα "ελεύθερα" κανάλια.

Εντούτοις, όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την συνδρομητική πλατφόρμα, θα μπορούν να τον δουν από το Facebook της COSMOTE TV, στις 21:00. Εν ολίγοις, με μισή ώρα καθυστέρηση σε σχέση με την προκαθορισμένη σέντρα του παιχνιδιού.

Η Cosmote TV έχει κάνει την σχετική ενημέρωση προς τους συνδρομητές της, επομένως είτε μέσα από το κανάλι της που θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα είτε μέσα από το δικό της Facebook (30 λεπτά αργότερα) θα μπορούν άπαντες να απολαύσουν τη μεγάλη μάχη της πρωταθλήτριας ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει το back to back στο Κύπελλο.

Από τα ελεύθερης εμβέλειας κανάλια δεν έχει υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για τα δικαιώματα του αγώνα, ώστε να τον δείξουν σε μαγνητοσκόπηση μετά τη λήξη του, θυμίζοντας μάλιστα ότι στις 22:00 η ΕΡΤ δείχνει και τη Eurovision που κάθε χρόνο έχει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Αυτό αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για όλα τα κανάλια, γι' αυτό και μόνο η Cosmote ΤV θα δείξει τον τελικό.



Το σάιτ της Cosmote TV έχει γράψει χαρακτηριστικά: "Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας σε ζωντανή αποκλειστική μετάδοση από την COSMOTE TV!

Επανάληψη του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ να θέλει να πάρει ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό ενώ από την άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ θέλει να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο κατακτώντας ξανά το τρόπαιο. Η αναμέτρηση αναμένεται συναρπαστική από το 1ο λεπτό με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απολαύστε τον αγώνα το Σάββατο 12 Μαΐου στις 20:30 σε ζωντανή αποκλειστική μετάδοση στο COSMOTE SPORT 1HD και σε αναμετάδοση από το Facebook της COSMOTE TV, στις 21:00.

12.05  20.30 Κύπελλο Ελλάδας, Τελικός LIVE | COSMOTE SPORT1HD"

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.