Header Ads


Unlabelled Αποφεύγει τα «θηρία» στο Europa League η ΑΕΚ, αν αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Αποφεύγει τα «θηρία» στο Europa League η ΑΕΚ, αν αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ!


Βατός θα είναι ο δρόμος της ΑΕΚ για την είσοδο τουλάχιστον στους ομίλους του Europa Legue, εφόσον δεν τα καταφέρει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


«Mεταπηδώντας στα πλέι οφ του Europa League, εκεί που όπως αναφέραμε χθες δεν θα μπει με όλες τις ομάδες και κυρίως με τις πολύ ισχυρές των προηγμένων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, υπάρχει και η ιδιαιτερότητα ότι δεν θα βρεθεί ούτε με τον ΠΑΟΚ (αν συνεχίσει στο Europa) και όχι μόνο με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης που θα έχουν διαφορετικό μονοπάτι προκριματικών για τους ομίλους του Europa!

Kαι αυτό γιατί ο ξεχωριστός προκριματικός δρόμος του Europa αφορά μόνο τις ομάδες που αποκλείονται από το μονοπάτι των πρωταθλητών στο Champions League. Οι δυο από τις τέσσερις ομάδες (Αγιαξ, Βασιλεία, ΠΑΟΚ, Στουρμ Γκρατς) που θα αποκλειστούν από το δεύτερο προκριματικό των μη πρωταθλητών συνεχίζουν μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες του γ' προκριματικού του Europa και όχι με τις αποκλεισμένες από το Champions League.

Εδώ όμως μπαίνει και μία σημαντική παράλειψη που έκανα χθες, ιδιαίτερα ευνοϊκή, όμως, για την ΑΕΚ πάντα στο κακό ενδεχόμενο του αποκλεισμού από τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Oλα όμως τα εξετάζεις...

Σε αυτό το κακό σενάριο εκτός του ότι στο δρόμο της ΑΕΚ δεν θα υπάρξουν ομάδες τύπου Βιγιαρεάλ, Αρσεναλ, Μίλαν, Μπριζ όπως πέρυσι (αφού χρειάζεται ακόμα αρκετούς πόντους για να μπει στις seeded teams), γνωρίζει από τώρα ότι θα είναι δεδομένα στους οχτώ ισχυρούς της κλήρωσης στο δικό της μονοπάτι των πλέι οφ του Europa. Oι προϋποθέσεις για ευνοϊκή κλήρωση σε αυτή τη φάση είναι η μέρα με τη νύχτα πιο ευνοϊκές σε σχέση με πέρυσι...», όπως ανέλυσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος.



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.