Header Ads


Unlabelled Ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ - Όλες οι λεπτομέρειες για το σούπερ deal!

Ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ - Όλες οι λεπτομέρειες για το σούπερ deal!


Εντυπωσιακά ξεκινάει η Ένωση.


Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Χρήστου Αλμπάνη στην ΑΕΚ, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την παραχώρησή του στην Ένωση και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση, το deal έκλεισε μετά τη νέα βελτιωμένη προσφορά της Ένωσης, με τον Απόλλωνα να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης (20%), αλλά και το δικαίωμα να κρατήσει τον παίκτη, εάν οι Κιτρινόμαυροι αποφασίσουν να τον δώσουν φέτος δανεικό.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη πρότασή της .

Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Με τοσους νεους επιθετικους Γιουσης,Αλπανης,Αντωνιου,Κειπερς,Γιακουμακης ,Κλωαριδες,Μελικιοτης και παλιους Μανταλος,Λιβαγια,Μπακασετας,Μασουτ ΠΟΙΟ΅Σ Νομιζετε ΘΑ βγη μπροστα να ανπληρωση τον ΑΡΑΟΥΧΟ ? Θελω Γιακουμακη που ειδε Ολυμπιακο ξανα περυση και δεν φοβηθηκε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.