Header Ads


Unlabelled Αποκάλυψη: Αυτά γράφει το φύλλο αγώνα του τελικού

Αποκάλυψη: Αυτά γράφει το φύλλο αγώνα του τελικού


Τα καπνογόνα, τα αντικείμενα, η άσεμνη χειρονομία του Βαρέλα και ο βοηθός προπονητής του ΠΑΟΚ.


Κουβέντα δεν γίνεται στο φύλλο αγώνα για τα επεισόδια που έγιναν πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και μετά τη λήξη του στο φύλλο αγώνα.

Ο Νταβίδ Μπορμπαλάν, οι συνεργάτες του και ο 4ος διαιτητής του τελικού, Τάσος Σιδηρόπουλος δεν είδαν τίποτα αφού ήταν στα αποδυτήρια την ώρα των επεισοδίων εντός του ΟΑΚΑ, ενός για τα όσα έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου την ευθύνη για την καταγραφή τους έχει η αστυνομία.

Όλα λοιπόν, θα κριθούν από τα γραφόμενα στις εκθέσεις των τεσσάρων παρατηρητών του τελικού αλλά θα πρόκειται για μέγα σκάνδαλο αν οι δύο ομάδες δεν τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών.

Το άρθρο 15, παράγραφος 4 του πειθαρχικού κώδικα προβλέπει:
α) Χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) έως εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000), εφόσον η είσοδος των οπαδών ή τα επεισόδια δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας.
β) Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών».

Οι ίδιες ποινές προβλέπονται για επεισόδια κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του αγώνα.

Στο φύλλο αγώνα γίνεται λόγος για ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων για τα οποία προβλέπεται μόνο πρόστιμο ενώ αντίθετα για το άναμμα των καπνογόνων προβλέπεται ποινή έδρας. Από τα απίστευτα της εξυγίανσης.

Για τον Βαρέλα αναφέρεται ότι αποβλήθηκε επειδή έδειξε με χειρονομία τα γεννητικά του όργανα και κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών για έργω εξύβριση ενώ γίνεται λόγος και για αποβολή του βοηθού προπονητή του ΠΑΟΚ για εριστική συμπεριφορά προς τον πάγκο της ΑΕΚ.

*to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.