Header Ads


Unlabelled Ο Λιβάγια κόστισε πέντε "μύρια" στον Μελισσανίδη

Ο Λιβάγια κόστισε πέντε "μύρια" στον Μελισσανίδη


Η ΑΕΚ εκτός από τα 1,8 εκατ. ευρώ για τη ρήτρα στη Λας Πάλμας βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Μάρκο Λιβάγια. 


Διαβάστε τι προβλέπεται να λάβει μέχρι το 2021 ο 24χρονος σταρ των πρωταθλητών.

Το βράδυ της Δευτέρας (21/5) η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι έστειλε "ραπόρτο" στην Λας Πάλμας για την ενεργοποίηση της ρήτρας των 1,8 εκατ. ευρώ για τον Μάρκο Λιβάγια!

Τα χρήματα θα σταλούν άμεσα στα Κανάρια Νησιά κι ο Κροάτης θα δεσμευτεί με την πρωταθλήτρια Ελλάδας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Εκτός βέβαια από το προαναφερθέν ποσό, ο 24χρονος σταρ των "κιτρινόμαυρων" έχει να λαμβάνει και ο ίδιος αρκετά καλά χρήματα, αν εξαντλήσει την τριετή συμφωνία του με την Ένωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λιβάγια για την εφετινή του σεζόν έγινε πλουσιότερος κατά 650.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, αναμένεται να αμειφθεί κλιμακωτά με 700.000 ευρώ, 750.000 ευρώ και 800.000 ευρώ από χρόνο σε χρόνο. Επίσης, στο deal του προβλέπονται μπόνους στόχων που κυμαίνονται μεταξύ 50.000 και 100.000 ευρώ.

Αξίζει ν' αναφερθεί ότι... ψίθυροι από το Μαρούσι αναφέρουν πως στη συνάντηση Μελισσανίδη-Χιμένεθ στο "ΒΕΡΑ", πέρα από το θέμα του Ισπανού προπονητή έγινε συζήτηση και για τον Μάρκο Λιβάγια, τον οποίο αμφότεροι συμφωνήσαν ότι μπορούν να "εκτοξεύσουν" τη νέα σεζόν για το καλό της ομάδας και όχι μόνο.

Να ο λόγος που αποφασίστηκε να ξοδευτούν, σε βάθος χρόνου, σχεδόν 5 εκατομμύρια για έναν και μόνο ποδοσφαιριστή.

*contra.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.