Header Ads


Unlabelled Ξεκάθαρος ο Πούκι για την επόμενη ομάδα του: «Θα παίξουν ρόλο τα…»

Ξεκάθαρος ο Πούκι για την επόμενη ομάδα του: «Θα παίξουν ρόλο τα…»


Ο ταλαντούχος επιθετικός απασχολεί ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.


Για την ομάδα που θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν μίλησε με δηλώσεις του ο φερόμενος ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Τέεμου Πούκι.

Ο Φιλανδός επιθετικός ήταν συναισθηματικά φορτισμένος στο χθεσινό παιχνίδι της Μπρόντμπι κόντρα στην Άαλμποργκ, κάτι που φάνηκε τη στιγμή της αντικατάστασής του στo 50ο λεπτό, ενώ μία μέρα αργότερα χαρακτήρισε την απόφαση που πρόκειται να πάρει για το μέλλον του, ως τη δυσκολότερη στην έως τώρα καριέρα του, ενώ πρόσθεσε πως σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα χρήματα του επόμενου συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή είναι η δυσκολότερη απόφαση στην καριέρα μου. Είναι το μοναδικό μέρος που αισθάνθηκα όπως το σπίτι μου, από τότε που έφυγα από τη Φιλανδία.Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, ωστόσο εγώ θα ήθελα να επικεντρωθώ στα τελευταία ματς και χθες δεν ήθελα να μιλήσω για το μέλλον μου, μια και ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα με την ομάδα και αύριο ελπίζω να ταξιδέψω στη Φιλανδία, στο σπίτι και την οικογένεια μου.

Φυσικά, είναι κάτι σημαντικό. Είμαι 28 χρόνων και το επόμενο συμβόλαιό μου μπορεί να είναι το τελευταίο μεγάλο. Στο ποδόσφαιρο, τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Έτσι, είναι κάτι σημαντικό, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες πτυχές εξίσου σημαντικές, όπως το πώς αισθάνεσαι εκεί που αγωνίζεσαι».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.