Header Ads


Unlabelled Μαχαίρια των «μεγάλων» για πιτσιρικά - «Χτύπησε» η ΑΕΚ, «καθάρισε» ο ΠΑΟΚ, τι κάνει ο Ολυμπιακός

Μαχαίρια των «μεγάλων» για πιτσιρικά - «Χτύπησε» η ΑΕΚ, «καθάρισε» ο ΠΑΟΚ, τι κάνει ο Ολυμπιακός


Μεταγραφική κόντρα, ποιος είναι το μήλο της έριδος.  


Μπορεί η αγωνιστική σεζόν να ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο ήδη οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τα πλάνα τους για την επόμενη χρονιά και συζητάνε με παίκτες και συλλόγους, για να στελεχώσουν τα νέα ρόστερ τους.

Οι «μεγάλοι» της Σούπερ Λιγκ έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στην Σούπερ Λιγκ και ήδη ψάχνουν Έλληνες παίκτες, που έχουν και το ταλέντο και την εμπειρία για να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο. Σε αυτή την κατηγορία και μάλιστα πολύ ψηλά, βρίσκεται και το όνομα του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, ο οποίος απασχολεί τα ρεπορτάζ εδώ και πολλούς μήνες λόγω… Ολυμπιακού!

Ο νεαρός άσος του Αστέρα Τρίπολης βρισκόταν στο μπλοκάκι του Φρανσουά Μοντεστό και μάλιστα οι πληροφορίες τον παρουσίαζαν ως «κλεισμένο» από τους Πειραιώτες, ωστόσο τον τελευταίο μήνα υπήρχε ανατροπή στην υπόθεση και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα πιάσει Λιμάνι.

Την ίδια ώρα όμως, φαίνεται πως έχουν μπει στο κόλπο δυνατά τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ, ωστόσο οι Αρκάδες δεν έχουν σκοπό να τον δώσουν με πρόταση κάτω από το ένα εκατομμύριο ευρώ, καθώς έχουν σχετική πληροφόρηση, πως μπορεί να έρθει πρόταση για τον μικρό από το εξωτερικό.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να συζητήσει με αυτά τα λεφτά, καθώς η προσφορά που έχει κάνει στον Αστέρα είναι περίπου τρεις φορές μικρότερη και φαντάζει αδύνατον να ανέβει τόσο πολύ για έναν Έλληνα παίκτη.

Αρνητικοί είναι όμως και στον ΠΑΟΚ, καθώς παρότι έχουν το μπάτζετ για να σπρώξουν χρήματα στην αγορά, εκτιμούν ότι δεν τα αξίζει αυτή τη στιγμή ο Πασαλίδης και επίσης δεν θέλουν να τα δώσουν στον Αστέρα, καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά, είναι πρώην… σύμμαχος του Ολυμπιακού!

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.