Header Ads


Επαγγελματίας μέχρι το τέλος ο Γιόχανσον

Επαγγελματίας μέχρι το τέλος ο Γιόχανσον


Ο Σουηδός αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, ωστόσο η συμπεριφορά του μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν υποδειγματική. 


Η τελευταία παρουσία του σήμερα στα Σπάτα, το «ευχαριστώ» στην ΑΕΚ και το «αντίο» του Δημητριάδη.

Ένας πραγματικός επαγγελματίας αποχώρησε από την ΑΕΚ, ωστόσο την τίμησε και την σεβάστηκε μέχρι και την τελευταία ημέρα που αποτέλεσε μέλος της. Ο λόγος για τον Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την Ένωση και σήμερα (18/5) βρέθηκε στα Σπάτα για να μαζέψει τα προσωπικά αντικείμενα του.

Ο Σουηδός βρέθηκε το πρωί στο προπονητικό κέντρο για να πάρει τα τελευταία πράγματα που είχε αφήσει και για να παραδώσει το αυτοκίνητο που του είχε παραχωρήσει η ΑΕΚ, πριν φύγει για την πατρίδα του.

Ο Γιόχανσον πήγε στο αεροδρόμιο, εκεί όπου τον  αποχαιρέτησε ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος και τον ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της ομάδας για την επαγγελματική συμπεριφορά του αλλά και την προσφορά του στην ομάδα:

«Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα. Στην ΑΕΚ να γνωρίζεις ότι θα έχεις μόνο φίλους. Εκ μέρους όλης της ομάδας σου εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου και να επιστρέψεις γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Να ξέρεις ότι εδώ στην Ελλάδα θα υπάρχει πάντα μια οικογένεια για σένα», του είπε ο Δημητριάδης.

Από την πλευρά του και ο Γιόχανσον είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ΑΕΚ. Τόσο για τη συμπαράσταση που είχε μετά τον τραυματισμό του, όσο και για τη φροντίδα από όλο το ιατρικό τιμ και το τιμ αποκατάστασης όταν επέστρεψε. Παράλληλα έδειξε την εκτίμηση του στο γεγονός ότι η επιθυμία της Ένωσης ήταν να του ανανεώσει το συμβόλαιο παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει πλήρως αποθεραπευτεί και θα χρειαστεί κάποιο χρόνο.

Ωστόσο, ο ίδιος, ήταν αποφασισμένος να αποχωρήσει και δεν μπήκε στη διαδικασία ούτε να δημιουργήσει… σίριαλ, ούτε να «τρέξει» την ομάδα, γεγονός που εκτιμήθηκε και από πλευράς Δικεφάλου.

aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.