Header Ads


Unlabelled «Κλείνει Μελ η Λας Πάλμας, μένει ΑΕΚ ο Χιμένεθ»

«Κλείνει Μελ η Λας Πάλμας, μένει ΑΕΚ ο Χιμένεθ»


Η Marca αναφέρει ότι επόμενος προπονητής της Λας Πάλμας θα είναι ο Πέπε Μελ, τονίζει ότι ο Χιμένεθ ανανεώνει στην ΑΕΚ και αναφέρει ότι θα βρει αντιμέτωπο τον Πάκο Ερέρα με τον Άρη.


Έντονο... ελληνικό ενδιαφέρον έχει το ρεπορτάζ της Marca για τον πάγκο της Λας Πάλμας. Κι αυτό διότι πέραν του ότι αναφέρεται ότι η ομάδα από τα Κανάρια αναμένεται να κλείσει άμεσα τον Πέπε Μελ, τονίζεται πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανανεώσει με την ΑΕΚ, ενώ γίνεται λόγος και για τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Άρη με τον Πάκο Ερέρα.

«Είναι ήδη ξεκάθαρο ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Λας Πάλμας στο νέο κίτρινο πρότζεκτ. Ο Πέπε Μελ είναι πιο κοντά στην ομάδα από τα Κανάρια για να καθίσει στον πάγκο τη νέα σεζόν. Θα γίνει επίσημο πριν από το Σαββατοκύριακο. Την Παρασκευή θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Τόνι Οτέρο ως τεχνικού γραμματέα και στα Κανάρια ελπίζουν ότι έως τότε θα μπορούν να ονοματίσουν δημόσια τον Πέπε Μελ.

Η Λας Πάλμας εξέτασε επίσης τις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ, που θα ανανεώσει με την ΑΕΚ της Αθήνας και του Πάκο Ερέρα. Ο Ερέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη της Θεσσαλονίκης. Οι διαπραγματεύσεις με το ελληνικό κλαμπ γίνονται με τη μεσολάβηση του πρώην ποδοσφαιριστή Ραούλ Μπράβο. Από εκεί που Χιμένεθ και Ερέρα ήταν αντιμέτωποι για τον πάγκο της Λας Πάλμας, θα βρεθούν αντιμέτωποι στην ελληνική Σούπερ Λίγκα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.