Header Ads


Unlabelled Ο Ουζουνίδης και το αγαπημένο του παιδί – Θα τον πάρει απ’ τον Παναθηναϊκό;

Ο Ουζουνίδης και το αγαπημένο του παιδί – Θα τον πάρει απ’ τον Παναθηναϊκό;


Θα κάνει μεταγραφή από το Τριφύλλι στην ΑΕΚ;


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι προ των πυλών της ΑΕΚ και τα πρώτα σενάρια έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο λόγος της απομάκρυνσης του Ισπανού τεχνικού απο τον πάγκο της Ένωσης ήταν τα χρήματα που ζήτησε καθώς κατά τις πληροφορίες σε επικοινωνία που είχε με τη διοίκηση της ΑΕΚ ζήτησε μέσω του μάνατζέρ του 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο μαζί με την εφορία.

Στην υπόθεση βάρυναν και οι επαφές του με τη Λας Πάλμας χωρίς, ωστόσο, να είναι αυτός ο λόγος της απομάκρυνσής του.

Το ρεπορτάζ λέει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ εξηγώντας τους ότι «αν τελειώσετε ποτέ με τον Χιμένεθ το μόνο ενδιαφέρον που έχω είναι από την Ελλάδα είναι να καθίσω στον πάγκο της ΑΕΚ».

Επιχείρηση… Λουντ από τον Ουζουνίδη

Και φτάνουμε στο «καυτό» σημείο του θέματος, που αγγίζει τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Ρόμπιν Λουντ και ο Νίκος Νταμπίζας ήδη κάνει ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως ξαφνικά υπάρχει κι άλλος… μνηστήρας.

Είναι δεδομένο πως ο Ουζουνίδης θα επιχειρήσει να αποκτήσει στην ΑΕΚ τον ελεύθερο Λουντ. Άλλωστε στον Παναθηναϊκό ήταν από τα αγαπημένα του παιδιά ο Φινλανδός μέσος. Και τώρα που είναι ελεύθερος, θα προσπαθήσει να πείσει τον Μελισσανίδη να τον πάρει.

Πως θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός; Δεν μπορεί να κάνει πολλά. Χρήματα δεν έχει, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του. Αν θελήσει η Ενωση, θα πάρει τον παίκτη… αύριο. Και με τον Μαρίνο έχει μεγάλο προβάδισμα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.