Header Ads


Unlabelled Τεράστια νίκη η ΑΕΚ - Έκλεισε... το σπίτι του Ολυμπιακού!

Τεράστια νίκη η ΑΕΚ - Έκλεισε... το σπίτι του Ολυμπιακού!


Εφερε τούμπα το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του Χάντμπολ.


Με φόρα από την Ευρώπη και στόφα νικήτριας η ΑΕΚ έσπασε με το καλημέρα την έδρα του Ολυμπιακού/Όμιλος Ξυνή στους τελικούς του πρωταθλήματος χάντμπολ, παίρνοντας μεγάλο διπλό στο Ρέντη με 23-25 και κάνοντας έτσι το 0-1!

Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού κατάφερε να δείξει εξαιρετικά στοιχεία και να νικήσει και την κούραση αφού τον τελευταίο μήνα δίνει συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μεγάλη εμφάνιση από Χόγκας και Μυλωνά που σημείωσαν από έξι τέρματα.

Έπαιζε μόνος του την ΑΕΚ ο Τζηράς που σημείωσε 11 τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα. Ο Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή που ζορίστηκε και κόντρα στον Δούκα στα ημιτελικά έδειξε σημάδια αστάθειας στο παιχνίδι του ενώ βρήκε μπροστά του και δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες, Ραντούλοβιτς και Συγγάρη.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό/όμιλο Ξυνή στην έδρα του για φέτος. Επόμενο παιχνίδι για τις δύο ομάδες το Σάββατο στις 15:00 όπου η ΑΕΚ με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για τον φετινό τίτλο.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην αναμέτρηση με το πόδι στο γκάζι και με τον Δημήτρη Τζηρά να σκοράρει 4 φορές και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα με 7-3 στο 12ο λεπτό του αγώνα. Ο Χόγκας μείωσε προσωρινά για την ΑΕΚ αλλά ο Σανίκη (8-4) έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Σε εκείνο το σημείο η άμυνα της ΑΕΚ ανέβασε στροφές και με τον Συγγάρη να πιάνει τα άπιαστα η ομάδα του Νίκου Γραμματικού κατάφερε να ισοφαρίσει σε 8-8 με τον Αργυρού. Η Ένωση προηγήθηκε μάλιστα με τον Μυλωνά στο 19ο λεπτό και από εκείνο το σημείο μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου το προβάδισμα εναλλασσόταν για τις δύο ομάδες. Ο Βραζάλιτσα με γκολ στην κόντρα έκανε το 16-15 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ζαμπούνης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ΑΕΚ για το 17-15 με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει σε 17-17 με Παπαδιονυσίου και Τζηρά. Ο Μυλωνάς έβαλε και πάλι την ΑΕΚ στη θέση του οδηγού με δύο τέρματα (20-18) ενώ ο Ζαμπούνης έκανε το 22-19 στο 50ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μείνουν στο παιχνίδι και μείωσαν στο γκολ (22-21) με Στούμπη και Τζηρά. Η ΑΕΚ όμως προηγήθηκε και πάλι με δύο τέρματα με τον Χόγκας να διαμορφώνει το τελικό 25-23 δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.