Header Ads


Unlabelled Εξώδικο ΑΕΚ σε Ολυμπιακό: "Ο Λάζαρος δεν είναι ελεύθερος"

Εξώδικο ΑΕΚ σε Ολυμπιακό: "Ο Λάζαρος δεν είναι ελεύθερος"


Η ΑΕΚ με εξώδικο ενημέρωσε τον Ολυμπιακό πως ο Χριστοδουλόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν είναι ελεύθερος. Σε απολογία θα κληθεί ο Λάζαρος


Με εξώδικο προς τον Ολυμπιακό, το οποίο εστάλη ήδη, με κλήση σε απολογία του Χριστοδουλόπουλου αλλά και κατάθεση του υπογεγραμμένου συμβολαίου του παίκτη για την επόμενη χρονιά, προχωρά η ΑΕΚ την διαχείριση της υπόθεσης του Λάζαρου.

Καταρχήν η Ένωση έστειλε σήμερα (15/5) το πρωί εξώδικο στον Ολυμπιακό, με το οποίο ενημέρωνε πως ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με καμία ομάδα. Ήταν η απάντηση στο εξώδικο που έλαβε η ΑΕΚ από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, την Δευτέρα (14/5) το βράδυ και με το οποίο κοινοποιήθηκε η έναρξη των συζητήσεων με τον "ελεύθερο" Χριστοδουλόπουλο.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει, πριν την 1η Ιουλίου, συμβόλαιο που φέρει την υπογραφή του Λάζαρου και αφορά την επόμενη σεζόν. Κάτι που ουσιαστικά θα οδηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια, με δεδομένο πως έχει ήδη κατατεθεί ή θα κατατεθεί και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο παίκτης με τον Ολυμπιακό.

Επίσης θα κληθεί και ο Χριστοδουλόπουλος σε απολογία, καθώς στην ΑΕΚ θεωρούν πως εντελώς παράτυπα, διαπραγματεύτηκε και συμφώνησε με άλλη ομάδα.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.