Header Ads


Μπάρκας: «Μόνο ο ΠΑΟΚ μας αμφισβητεί, να κλείσουμε στόματα»!

Μπάρκας: «Μόνο ο ΠΑΟΚ μας αμφισβητεί, να κλείσουμε στόματα»!


Ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε για τον τελικό του κυπέλλου και για την επιθυμία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ να δώσουν απαντήσεις.


Αναλυτικά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τόνισε:

Για το αν έχουν να χωρίσουν κάτι οι δύο ομάδες: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Μόνο στα 90 λεπτά εντός γηπέδου. Είναι ένας τελικός και θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Έχουν ακουστεί πολλά, αλλά εμείς θέλουμε να κλείσουμε στόματα, παίρνοντας το Κύπελλο».

Για το κίνητρο: «Κίνητρο αποτελεί η νίκη. Είμαστε η ΑΕΚ και θέλουμε τη νίκη, κλείνοντας θετικά τη σεζόν. Θα είναι το κερασάκι στην τούρτα».

Για το αν αποτελεί απάντηση σε όσους έχουν αμφιβολίες για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ: «Δεν νομίζω να έχει κανείς αμφιβολίες. Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει αμφιβολίες. Όλοι μας έχουν παραδεχθεί. Είμαστε πρωταθλητές με την αξία μας».

Για το αν υπάρχει πλεονέκτημα στην ΑΕΚ λόγω ΟΑΚΑ που είναι η έδρα της: «Θα είναι οπαδοί και των δύο ομάδων, οπότε δεν είναι ακριβώς η έδρα μας. Ωστόσο, τυπικά μπορεί να είμαστε γηπεδούχοι και ενδεχομένως να είναι πλεονέκτημα».

Για το αν προετοιμάζεται για διαδικασία πέναλτι: «Αν παίξουμε όπως παίζουμε όλη τη χρονιά, δεν θα χρειαστούν τα πέναλτι».

Για την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων: «Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο μπροστά στους οπαδούς μας και γιατί όχι μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.