Header Ads


Χιμένεθ: «Σκληρό, αλλά τελείωσα από την ΑΕΚ»

Χιμένεθ: «Σκληρό, αλλά τελείωσα από την ΑΕΚ»


Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός μίλησε σε ελληνικό μέσο για το τέλος της συνεργασίας του με την Ένωση ενώ τόνισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο ίδιος θα μιλήσει δίνοντας εξηγήσεις για το απροσδόκητο διαζύγιο.


Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Ισπανό για να ζητήσει την τοποθέτησή του για το επίμαχο θέμα και εκείνος δήλωσε: «Τελείωσα από την ΑΕΚ. Την άλλη εβδομάδα θα μιλήσω για όλους και για όλα. Είναι πολύ σκληρό για μένα αλλά πρέπει να συνεχίσω».

Αν και το κλίμα φαινόταν πως ήταν ευνοϊκό για την παραμονή του μετά το ραντεβού που είχε πριν από μία εβδομάδα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο κότερο του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους δύο άνδρες να έχουν διαφωνίες ως προς το οικονομικό κομμάτι της νέας τους συμφωνίας και τον χωρισμό να έρχεται μοιραία και αναπόφευκτα.

Πλέον, όλα δείχνουν πως ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη αποδεχόμενος την πρόταση-πρόσκληση της Λας Πάλμας να την επαναφέρει στην Πριμέρα Ντιβισιόν ενώ η ΑΕΚ από την πλευρά της φουλάρει για να βρει το διάδοχό του, με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Μαρίνο Ουζουνίδη, να βρίσκεται προ των πυλών.

*aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. AΑΡΑ ΟΥΚ ΟΥΧΟ παη παρεα με Μανολο και Εμενικε στην Β ? για τα λεφτα τα κανω ολα για τα λεφτα οσο μπορω ! μη μας κλεψουν και τον Κονε ,Ανεστη οπως πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.