Header Ads


Unlabelled Απίστευτο: Ποιον δίνουν φαβορί οι μπουκ για το νέο πρωτάθλημα - Δεν είναι η πρωταθλήτρια ΑΕΚ!

Απίστευτο: Ποιον δίνουν φαβορί οι μπουκ για το νέο πρωτάθλημα - Δεν είναι η πρωταθλήτρια ΑΕΚ!


Απόδοση που μάλλον θα εκπλήξει τους πάντες! - Δε θα πιστέψετε ποιον δίνουν φαβορί οι μπουκ για το νέο πρωτάθλημα - Δεν είναι η πρωταθλήτρια ΑΕΚ!


Οι πρώτες αποδόσεις για τον πρωταθλητή της νέας σεζόν στην Ελλάδα είναι γεγονός, με τις στοιχηματικές εταιρείες να δίνουν ως πρώτο φαβορί τον ΠΑΟΚ. Ακολουθούν ΑΕΚ και Ολυμπιακός...

Μπορεί το πρωτάθλημα της Superleague να έχει μόλις λίγες μέρες που ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι μπουκ έβγαλαν ήδη στη διάθεση των παικτών του στοιχήματος τις πρώτες αποδόσεις για τον πρωταθλητή της νέας χρονιάς στην Ελλάδα.

Οι αποδόσεις βέβαια αναμένεται να υποστούν κάποιες -συνήθως μικρές- μεταβολές μέσα στο καλοκαίρι, αφού ακόμη οι ομάδες δεν έχουν προχωρήσει στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Τη δεδομένη στιγμή όμως οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν ως πρώτο φαβορί τον ΠΑΟΚ, με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να ακολουθούν.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πριν ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα, να είναι φαβορί οι Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δίνονται σε απόδοση μεταξύ 2,00 και 2,10 στις δύο πρώτες εταιρείες που έχουν δώσει αποδόσεις, στις Winmasters και Stoiximan, ενώ η πρωταθλήτρια ΑΕΚ δίνεται αρκετά υψηλότερα, συγκεκριμένα στο 3,65 - 3,75, σχεδόν όσο και ο 3ος του φετινού πρωταθλήματος Ολυμπιακός (στο 3,75 και στις δύο εταιρείες).

Από εκεί και πέρα ακολουθεί σε πολύ μεγάλη απόσταση ο Παναθηναϊκός στις 25 με 26 μονάδες κι έπονται Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος.

Winmasters

Stoiximan

Εδώ είναι οι πρώτες αποδόσεις που είχαν βγει, δείχνοντας τον Ολυμπιακό 2ο φαβορί, πάνω από την ΑΕΚ, πριν τον... ρίξουν πίσω από τους "κιτρινόμαυρους":

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Ακομη δεν τον ειδαμε και Γιαννη τον εβγαλαμε ! Μηπως τωρα αγορασανε τηλεκατευθηνομενους αορατους DRONES στον ΠΑΟΚ? η μηπως ο Ιβαν παιζη στιχοιματα στη Κινα χωρις ελεγχο οπως η Γιουβεντουσ πριν 3 χρονια ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.