Header Ads


Unlabelled Λουτσέσκου: «Περιμένεις 32 χρόνια να πανηγυρίσεις και σε κλέβουν»

Λουτσέσκου: «Περιμένεις 32 χρόνια να πανηγυρίσεις και σε κλέβουν»


«Αποδείξαμε ποια ομάδα είναι η καλύτερη» είπε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στη συνέντευξη Τύπου του τελικού, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου που τον «διαδέχθηκε» έκανε λόγο για «κλοπή του πρωταθλήματος»


Τη δίψα τους για να πανηγυρίσουν τον πρώτο τους τίτλο με τον ΠΑΟΚ εξέφρασαν στην κοινή τους συνέντευξη τύπου οι Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Βιεϊρίνια: «Ήρθα για να πανηγυρίσω τίτλους και τώρα ήρθε η ώρα»

Αν αλλάζει κάτι στην ψυχολογία του ΠΑΟΚ: "Είναι ένας τελικός θέλουμε να κερδίσουμε. Εχουμε κάνει όλη την εβδομάδα αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε".

Αν είναι πετυχημένη η χρονιά αν το κερδίσει το Κύπελλο: "Για μένα και για όλη την ομάδα, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Τελειώσαμε με τους περισσότερους βαθμούς. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το κύπελλο, έχουμε ένα καλό αντίπαλο και θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο".

Για το γεγονός πως έχει την ευκαιρία να πάρει τίτλο με τον ΠΑΟΚ: "Αυτός ήταν ο σκοπός μου, ήρθα για να κερδίσω τίτλους με την αγαπημένη μου ομάδα. Αυτό θα το σκεφτώ μόλις κερδίσουμε το κύπελλο. Είμαι χαρούμενος που γύρισα και για την σεζόν που κάναμε φέτος. Θέλω να τελειώσει με έναν τίτλο".

Για το γεγονός πως έχει κατακτήσει τίτλους, όχι όμως με τον ΠΑΟΚ: "Είναι διαφορετικό. Στο Euro έχεις μία χώρα πίσω σου, είσαι ένα μήνα με την Εθνική και δεν είσαι συνεχώς μαζί με τους συμπαίκτες σου. Για μένα τουλάχιστον είναι διαφορετικό. Παίζω με τον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα μου, δεν έχω κερδίσει τίτλο και δεν θέλω να αφήσω να πάει χαμένη η ευκαιρία".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και το πόσο έλειψε: "Νιώθαμε φέτος την τιμωρία. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αν δεν τον προκαλείς. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε μόνο το παιχνίδι, τους θέλουμε δίπλα μας παντού, όχι μόνο στον τελικό, αλλά και τη νεά σεζόν. Παίξαμε φέτος σε άδειο γήπεδο. Είμαστε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου που παίξαμε χωρίς κόσμο μία χρονιά. Τους θέλουμε δίπλα μας, μόνο έτσι θα κερδίσουμε κάτι".

Για το τι του δίδαξε η φετινή χρονιά: "Έμαθα πολλά πράγματα. Έμαθα να μένω ήρεμος σε φάσεις που είναι δύσκολο. Αυτό που έγινε φέτος, μακάρι να μην γίνει ξανά τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι ωραίο να νιώθεις πως κλέβουν πράγματα μέσα από τα χέρια σου. Αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς για τη νέα χρονιά".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την ΑΕΚ: "Εχουμε δείξει όλη τη σεζόν ποιος είναι καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής αν δεν του έπαιρναν τους βαθμούς. Θέλουμε να κερδίσουμε για εμάς, για τον κόσμο μας, τον πρόεδρό μας, τις οικογένειές μας και τον ΠΑΟΚ".

Λουτσέσκου: «Είμαστε εδώ με την υπερηφάνεια μας και θέλουμε να κερδίσουμε»
Στη συνέχεια προσέθεσε: «Σίγουρα είναι ένας τελικός και δεν έχει να κάνει με τις καταστάσεις, που έγιναν το τελευταίο διάστημα. Χωρίς αμφιβολία στον τελικό, θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες, που ήταν οι καλύτερες στη σεζόν και δύο ομάδες, που παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο».

Για την φιλοσοφία της ομάδας του: «Η δουλειά των ποδοσφαιριστών, το πνεύμα των ποδοσφαιριστών και η φιλοσοφία της ομάδας ήταν εξαιρετική. Παρά τα όσα έγιναν δεν χάσαμε την συγκέντρωσή μας πουθενά…».

Για το που θα κριθεί ο τελικός: «Ο Τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο καθαρό μυαλό που θα έχει η κάθε ομάδα στις κρίσιμες στιγμές. Η ηρεμία στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και το καθαρό μυαλό θα κρίνουν το αποτέλεσμα του τελικού».

Για την επιλογή του διαιτητή του τελικού: «Σχετικά με το θέμα της διαιτησίας δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν θα σχολιάσω το διαιτητή. Δεν είναι η δουλειά μου. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να πάρουμε σωστές αποφάσεις».

Για την απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ: «Η ομοσπονδία έχει πάρει την απόφαση να διοργανώσει τον τελικό με τον καλύτερο τρόπο και λέγοντας ότι το καλύτερο στάδιο είναι το ΟΑΚΑ. Είμαστε εδώ για να παίξουμε αυτόν τον τελικό. Είμαστε εδώ για να δώσουμε την μάχη μας χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Οι δύο ομάδες είναι διαφορετικές. Εμείς θέλουμε να έχουν την κατοχή της μπάλας, η ΑΕΚ επιλέγει ένα διαφορετικό είδος παιχνίδιου. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να κυριαρχούμε στο γήπεδο και να ελέγχουμε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ δεν θέλει να έχει κατοχή και παίζει άμεσα παλεύοντας για τις δεύτερες μπάλες». 

Για την τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη: «Είμαι λυπημένος που χάσαμε στην Τρίπολη και είμαι περήφανος που οι παίκτες μου έχουν κερδίσει όλα τα υπόλοιπα ματς. Πλέον έχουμε ένα ακόμα μπροστά μας. Θέλουμε τη νίκη».

Για το αν έχει να αποδείξει κάτι ο ΠΑΟΚ: «Ότι είχαμε να αποδείξαμε, το αποδείξαμε όλη τη χρονιά. Τώρα θέλουμε να σηκώσουμε το κύπελλο, για τον κόσμο μας, για τα παιδιά μας, για τον ιδιοκτήτη της ομάδας, για όλους».

Για τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα: «Όταν περιμένεις 32 χρόνια να απολαύσεις ένας τίτλο και βλέπεις να σου κλέβουν τον τίτλο, δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος. Ωστόσο δεν μπορούμε να μένουμε στο παρελθόν και η επόμενη ημέρα είναι ο τελικός. Είμαστε εδώ με την υπερηφάνεια μας και θέλουμε να κερδίσουμε. Απέναντι μας θα είναι μια πολύ καλή ομάδα, χωρίς να έχει σημασία ότι με τη δουλειά τους κέρδισαν λιγότερους πόντους στο γήπεδο, αλλά είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Αυτός ο τελικός θα φέρει αντιμέτωπες τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».

Παρακολουθήστε όσα δήλωσαν στην συνέντευξη Τύπου:



*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.