Header Ads


Τρελάθηκε ο Αγγελόπουλος, φέρνει κι άλλον παικταρά - Εκτοξεύει την ΑΕΚ και ρίχνει το ΟΑΚΑ

Τρελάθηκε ο Αγγελόπουλος, φέρνει κι άλλον παικταρά - Εκτοξεύει την ΑΕΚ και ρίχνει το ΟΑΚΑ


Αλλάζει επίπεδο η Ένωση και στέλνει στον... ψυχίατρο τους οπαδούς της.


Εκστασιασμένος είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, μετά τη νέα επιτυχία της ομάδας του. Μετά τη κατάκτηση του Κυπέλλου, ήρθε η πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, και ο Αγγελόπουλος πετάει στα σύννεφα, βλέποντας τους κόπους του σιγά σιγά να δικαιώνονται. Εκεί, που θα...τρελαθεί τελείως είναι αν η ομάδα του κατακτήσει και την ευρωπαϊκή κούπα.

Οπως και να έχει, έχει «ζεσταθεί» πολύ, βλέποντας τον χρόνο και το χρήμα, που βάζει, να πιάνουν τόπο. Ετσι, έχει αρχίσει σιγά σιγά να κάνει σκέψεις για την επόμενη σεζόν, θέλοντας να κάνει το βήμα παραπάνω. Εννοείται ότι φέτος πάει να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ και να διεκδικήσει ό, τι καλύτερο στο πρωτάθλημα. Οπως έχουμε αναφέρει, η ΑΕΚ θα πάρει έναν παίκτη στην θέση του Εντιν Ατιτς για τα πλέι-οφ της Α1.

Το θέμα είναι ότι η «Ενωση» θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο την επόμενη σεζόν. Με τον Αγγελόπουλο να θέλει να πάρει ό, τι καλύτερο από Ελληνες παίκτες (πάντα σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες, που είναι πολύ χαμηλότερες από αυτές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού) και επίσης δύο πολύ καλούς ξένους. Οι δύο πολύ καλοί ξένοι θα γίνουν τέσσερις αν δεν καταστεί εφικτό να μείνουν οι Πάντερ και Χάρις, που έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ έχει πολλούς και καλούς νεαρούς Ελληνες παίκτες και κάποιους από αυτούς σιγά σιγά θα τους εμφανίσει. Η «Ενωση», μετά το ποδόσφαιρο, ζει μεγάλες στιγμές και στο μπάσκετ, και ο κόσμος της ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών στο φάιναλ-φορ στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να χαρεί μία ακόμη ευρωπαϊκή κούπα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.