Header Ads


ΒΟΜΒΑ στον Παναθηναϊκό: Τιμωρήθηκε με αφαίρεση 9 βαθμών - Πιο κοντά από ποτέ ο υποβιβασμός!

ΒΟΜΒΑ στον Παναθηναϊκό: Τιμωρήθηκε με αφαίρεση 9 βαθμών - Πιο κοντά από ποτέ ο υποβιβασμός!


Εξέλιξη που... καταστρέφει το Τριφύλλι!


Με αφαίρεση 9 βαθμών αποφάσισε να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για τις οφειλές προς τους Σεμπάστιαν Λέτο, Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ!

Αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν πιο πολύ από ποτέ το φάσμα του υποβιβασμού, καθώς αν δεν εξοφλήσουν τις οφειλές προς τους τρεις παίκτες και οι υποθέσεις τους τελεσιδικήσουν, τότε το Τριφύλλι θα υποβιβαστεί αυτόματα.

Oι ποινές επικυρώνονται σε τρεις μέρες από σήμερα (δηλαδή την Πέμπτη) και μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο πέντε ημερών για να εξοφλήσει τους παίκτες και να πάρει τους βαθμούς πίσω.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με  το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε (50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".


sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.