Header Ads


Unlabelled «Θα το σηκώσει ο Μάνταλος, φτωχό το -3 για ΠΑΟΚ – Αξιοπρεπής ο ΠΑΟ, "φτιάχνεται" ο Ουζουνίδης»

«Θα το σηκώσει ο Μάνταλος, φτωχό το -3 για ΠΑΟΚ – Αξιοπρεπής ο ΠΑΟ, "φτιάχνεται" ο Ουζουνίδης»


Αισιόδοξος, ότι η ΑΕΚ θα επικρατήσει του Παναθηναϊκού και θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τέλος της χρονιάς εμφανίστηκε ο Τάσος Καπετανάκος. Ο ρεπόρτερ του enwsi.gr μίλησε στο sportdog για το αθηναϊκό ντέρμπι, το οποίο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.


Ο συνάδελφος χαρακτήρισε αξιοπρεπέστατη ομάδα τον Παναθηναϊκό και υπογράμμισε τη δυσκολία του παιχνίδιού. «Είναι από τα ματς στα οποία ο Ουζουνίδης ομορφαίνει το βιογραφικό του», υποστήριξε και ευχήθηκε το Τριφύλλι να μην περάσει όσα η ΑΕΚ που πέρασε περιπέτειες που κανείς δεν φανταζόταν, πριν μερικά χρόνια. Παράληλα σχολίασε την τιμωρία του ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο grexit. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Πως πιστεύεις ότι θα κατεβάσει ο Χιμένεθ την ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό;

«Με Αραούχο δεδομένα βασικό, θεωρώ ότι δύσκολα θα δούμε και τον Γιακουμάκη δίπλα του σε ένα τόσο μη δημιουργικό επιθετικό δίδυμο και με τον Χιμένεθ να θέλει και ένα φορ δίπλα του στον πάγκο. Θεωρώ ότι και ο Μπακασέτας,ο Μασούντ και ο Λάζαρος έχουν θέση πίσω από τον Αραούχο και θα είναι βασικοί για να βάλει πρώτη και γρήγορα γκολ η ΑΕΚ. Αμυνα και επίθεση πιστεύω ότι δεν θα έχουν εκπλήξεις. Με Σιμόες-Κονέ στα χαφ, Γκάλο-Μπακάκη-Χουλτ για 2 θέσεις στα άκρα της άμυνας, Τσιγκρίνσκι-Βράνιες-Λαμπρόπουλο για δύο θέσεις στα στόπερ και τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια. Η ΑΕΚ είναι ξεκούραστη και θα μπει με τους... καλούς 11 από την αρχή».

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα έχει επηρεάσει αγωνιστικά τις δύο ομάδες;

«Βεβαίως, έτσι συμβαίνει πάντα στον αθλητισμό σε μια απροσδόκητη διακοπή που δεν έχει προγραμματίσει κανείς. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ χρειαζόντουσαν χρόνο. Περισσότερο ο ΠΑΟ που έχει προβλήματα και πολλούς νέους παίκτες που δεν είχαν μπει στην ομάδα. Ομως και η ΑΕΚ είχε ανάγκη αυτόν τον χρόνο ξεκούρασης, αλλά από την άλλη υπάρχει και το ρίσκο να έχει χάσει το ρυθμό της και να απαιτηθεί χρόνος στο ντέρμπι μέχρι να ξαναβρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους. Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ έχει προβάδισμα και από πλευράς ρυθμού και χημείας ομάδας».

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βάλει εμπόδια τίτλου στην ΑΕΚ;

«Παρά τα προβλήματα του είναι μια αξιοπρεπέστατη ομάδα με προπονητή που τον ανεβάζει επίπεδο. Και τον πληγωμένο πρέπει να τον υπολογίζεις πολύ, ειδικά όταν είσαι εσύ σε καλύτερη κατάσταση. Το βίωσε και ο Ολυμπιακός και το πλήρωσε και νομίζω ότι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευθούν ιδιαίτερα απέναντι στον ΠΑΟ. Ο Ουζουνίδης περιμένει πολύ αυτά τα ματς για να ομορφύνει το βιογραφικό του στον ΠΑΟ και οι παίκτες του τα βλέπουν ως ευκαιρία για κάτι καλό σε μια χαμένη σεζόν».

Ποιο είναι το κλίμα πριν το ντέρμπι στις τάξεις των οπαδών;

«Υπάρχει ενθουσιασμός. Η απονομή δικαιοσύνης σε πρώτο βαθμό έφερε μια μεγάλη διαφορά στην κορυφή. Οπότε στην ΑΕΚ ξέρουν καλά ότι με νίκες στα επόμενα ματς, θα έχουν κλειδώσει νωρίτερα τον τίτλο. Και μετά από 24 χρόνια και μόλις 5 χρόνια μετά τον υποβιβασμό, όταν αγγίζεις το τρόπαιο του πρωταθλητή σε στέλνει στα ουράνια. Στην προκειμένη στη Νέα Φιλαδέλφεια για πανηγύρια, δίπλα στα... μπετά για το νέο γήπεδο, όπως θα γίνει όταν το πάρει και μαθηματικά».

Υπάρχει φόβος στην ΑΕΚ για προβοκάτσια;

«Στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει δράσεις και ενημέρωση εδώ και ημέρες διότι είναι κρίμα να γίνει στραβή για να καταστραφεί η προσπάθεια των παικτών και του Χιμένεθ. Πάντα υπάρχει φόβος, αν και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Φτάνουμε στο τέλος και κάθε λάθος κοστίζει εδώ. Εντός και εκτός γηπέδου».

Θα είναι παρών ο Τσόσιτς την Κυριακή;

«Εχει να παίξει από αρχές Δεκεμβρίου και μπαίνει Απρίλιος. Θα είναι τεράστιο ρίσκο, ενώ είναι καλά Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Λαμπρόπουλο. Δεν υπάρχει λόγος σε αυτό το ματς».

Ποια είναι η άποψή σου για τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό;

«Τα πέρασε και η ΑΕΚ σε χειρότερη μορφή και είναι πολύ κακό για τις μεγάλες ομάδες. Ειλικρινά ότι πέρασε η ΑΕΚ δεν θα ήθελα να το ζήσει άλλος μεγάλος σύλλογος, γιατί ήταν επίπονο και μας έχει μείνει μέσα μας... Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και γυρίσαμε... αστραπή και τώρα ετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα, μόλις 5 χρόνια μετά τον υποβιβασμό. Δεν νοείται ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ενδιαφέρον χωρίς ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Και θέλω πολύ να ανέβουν Άρης και ΟΦΗ και σύντομα η Παναχαϊκή. Αυτά πληρώσαμε. Βεβαίως υπάρχουν κανόνες και υποχρεώσεις και πρέπει να τηρούνται από όλους».

Τί γίνεται με τις υποθέσεις των ανανεώσεων στην ΑΕΚ;

«Ο Τσιγκρίνσκι... τελείωσε για την ΑΕΚ με αίσιο φινάλε. Χριστοδουλόπουλος-Σιμόες ακολουθούν σύντομα και ο Μανόλο θα υπογράψει ανανέωση γιατί έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και διαχείριση και ο Μελισσανίδης θα τον επιβραβεύσει. Γιόχανσον-Ανέστης δυστυχώς δεν θα συνεχίσουν, αν δεν γίνει έκπληξη. Ο Αραούχο είναι ένα μεγάλο θέμα, ενώ διαδικαστικό είναι του Λιβάγια για να αγοραστούν τα δικαιώματα από την Λας Πάλμας. Εκεί που πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει αν και πιστεύω ότι θα βάλει την σφραγίδα του ο Μελισσανίδης, είναι στο θέμα Βράνιες».

Σε πόσο καιρό προβλέπεις να ξαναδούμε τον Μάνταλο;

«Πιστεύω 1-2 ματς θα τα προλάβει 100%. Μάνταλος είναι και η κούπα πρέπει να σηκωθεί από τα χέρια του. Οι συμπαίκτες του, του κάνουν το καλύτερο δώρο επιστροφής και τον κάλυψαν όσο πήρε... άδεια τραυματισμού».

Η άποψή σου για την τιμωρία του ΠΑΟΚ;

«Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα διότι υπάρχουν παρερμηνείες και μπερδέματα δίχως λόγο. Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός να χωριζόμαστε και να υπάρχει πόλεμος. Η ΑΕΚ ήταν πρώτη πριν το ματς, πρώτη μετά το ματς και τώρα πρώτη με μεγαλύτερη διαφορά και με νίκες θα είναι σύντομα Πρωταθλήτρια. Μετά από μια εκδίκαση που έγιναν όλα όσα ήθελε ο κατηγορούμενος και η απόφαση βγήκε μετά από 20 ημέρες η τιμωρία σαφώς δεν ικανοποιεί το «περί δικαίου αίσθημα». Το -3 είναι «φτωχό» και συνάμα ύπουλο, ενώ είναι τουλάχιστον γελοία η τιμωρία για Μίχελ. Για τον Ιβάν Σαββίδη δεν χρειάζεται σχόλιο. Μπήκε με όπλο, κινήθηκε απειλητικά και εκεί τελειώνει η κουβέντα. Τρία χρόνια είναι λογική απόφαση. Προχωράμε ταπεινά μέχρι να το πάρει και μαθηματικά στα γήπεδα η ΑΕΚ».

Θα έχουμε Grexit;

«Είναι κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολύ κακό. Και για να φτάσουμε εδώ κάτι δεν έγινε καλά και από την εξυγίανση και από την συμμαχία που αποδείχθηκε πολύ... κοντόφθαλμη αφού υπάρχουν συμφέροντα και τα έφεραν μπροστά κάποιοι. Αν είναι μονόδρομος για να γίνει ξανά... ποδόσφαιρο, αυτό που βλέπουμε, ας γίνει. Ότι είδαμε το τελευταίο δίμηνο ήταν πολύ άσχημο».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.