Header Ads


Unlabelled Καταθέτει με υπόμνημα ο Κομίνης, το νωρίτερο την Τετάρτη η απόφαση

Καταθέτει με υπόμνημα ο Κομίνης, το νωρίτερο την Τετάρτη η απόφαση


Ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Κομίνης, θα καταθέσει μέσω υπομνήματος για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και η απόφαση θα ανακοινωθεί το νωρίτερο την Τετάρτη (21/03).


Μέσω υπομνήματος θα καταθέσει ο Γιώργος Κομίνης για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Το Πειθαρχικό Όργανο της Super League ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, μέσω mail, προκειμένου να καταθέσει από κοντά στις 19 Μαρτίου, αλλά ο ίδιος απάντησε πως:

"Δυστυχώς, ως τις 28 Μαρτίου δεν είναι εφικτή η αυτοπροσώπως παρουσία μου για λόγους που αφορούν οικογενειακά προβλήματα. Σε συνέχεια του παραπάνω μηνύματός μου, δεν ξέρω αν θα είναι εφικτή η φυσική μου παρουσία και μετά την 28η Μαρτίου. Πάντως, δέχομαι να καταθέσω μέσω υπομνήματος αν κρίνεται αναγκαίο".

H σύνταξη των ερωτημάτων έγινε απ' τις ομάδες σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, Σπύρο Καποδίστρια προς τον διαιτητή.

Μέσα σε δυο ημέρες καλείται να έχει απαντήσει. Μετέπειτα και αφού λάβουν γνώση οι ομάδες για το τι θα έχει πει, θα καταθέσουν τα υπομνήματά τους εντός 48 ωρών.

Επομένως, από την Τετάρτη (21/03) και έπειτα αναμένεται η απόφαση για την τύχη του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.