Header Ads


Unlabelled Η... πρόβλεψη που τα φέρνει όλα τούμπα στο πρωτάθλημα - Να τι θα γίνει με τις τιμωρίες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η... πρόβλεψη που τα φέρνει όλα τούμπα στο πρωτάθλημα - Να τι θα γίνει με τις τιμωρίες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ


Ποιος την έκανε; Θα πέσει μέσα;


Όσοι βιάζεστε να στέψετε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια... κρατήστε τις σαμπάνιες στην κατάψυξη.

Ο Γιάννης Αυαλκιώτης αποκαλύπτει την προφητεία του Έλληνα Νοστράδαμου που αλλάζει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα!


Κάποιοι φίλοι μου δεν περίμεναν την απόφαση της Πέμπτης και δεν είχαν την παραμικρή αγωνία για το ποια θα είναι αυτή.

Γνώριζαν αρκετές μέρες πριν ποιος θα τιμωρηθεί και ποιος θα είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος, γι’ αυτό είχαν βγάλει ξηροκάρπια και ποπ κορν και απολάμβαναν τις συζητήσεις των άλλων που δεν ήξεραν την τύφλα τους.

Οι προνομιούχοι φίλοι του Μανώλη Γαβαθιώτη (η συνδρομή στο προφίλ του στο Facebook είναι πιο ακριβή και από το Netflix) ήξεραν από τη Δευτέρα ότι η ομάδα που θα πάρει με το σπαθί και το χαρτί της το πρωτάθλημα θα είναι ο Ολυμπιακός.

Όπερ και εγένετο. Μην πιστεύετε αυτά που σας γράφουν τα παπαγαλάκια του συστήματος. Τόσα (δεν) ξέρουν, τόσα γράφουν.


Ο Έλληνας Νοστράδαμος έδωσε έγκαιρα τη νέα του προφητεία και το ποτάμι της δεν γυρίζει πίσω. Την ώρα που οι άλλοι έβγαιναν και έγραφαν το μακρύ τους και το κοντό τους, ο Μανώλης συνομιλούσε με την ιαματική πηγή του και μοίραζε πόνο στους αλλόθρησκους:

«Με κάθε επιφύλαξη αν και η πηγή μου ήταν πάντα σωστή στις πληροφορίες της». Η συγκεκριμένη αναφορά δεν χρειαζόταν καν. Και οι 3 πιστοί αναγνώστες του Μανώλη και όλοι οι τακτικοί πελάτες του Τέλη Κίκερη (στο τμήμα βαφών) γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι είναι πιο πιθανό να πέσει έξω το 141 του ΟΤΕ, παρά η πηγή του Γαβαθιώτη. Μόνο πότε θα πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ δεν του έχει πει ακόμα. Σε όλα τα άλλα έχει πέσει πιο μέσα και από σέντρα του Βέμερ που σημάδευε το κεφάλι του Μπεργκ στη Λεωφόρο αλλά πετύχαινε τον άγνωστο στρατιώτη στο Σύνταγμα. 

Γι’ αυτό και ο Γαβαθιώτης δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει την πληροφορία της αλάνθαστης πηγής του:

«Οι ποινές για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ο αγώνας κατακυρώνεται στον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ χάνει το παιχνίδι με 3-0 και μείον τρεις βαθμούς φέτος, συν δυο μείον του χρόνου. Ο ΠΑΟΚ χάνει πέντε βαθμούς λόγω Σαμπίντι». Επειδή θεωρούμε δεδομένο φίλοι μου ότι ο Γαβαθιώτης δεν πέφτει ποτέ έξω δυο τινά μπορεί να έχουν συμβεί.

Το πρώτο ενδεχόμενο είναι να συναντήθηκε στο κομμωτήριο με την πηγή του ο Μανώλης και να του έδωσε το ρεπορτάζ της την ώρα που ο κομμωτής της πέρναγε ένα χέρι ξανθό- μπρονζέ το μαλλί. Θα έφτασε ρίζα η βαφή, πότισε το κρανίο, με αποτέλεσμα η πηγή να δώσει την ίδια προφητεία που θα έδινε αν έβγαινε από καφετέρια του Άμστερνταμ και έβλεπε μπροστά της την γοργόνα αδερφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου να παίζει μπιρίμπα με δυο δράκους και έναν φουσκωτό μονόκερο. 

Σε αυτή την περίπτωση η ποινή στη βαφή πρέπει να είναι αμείλικτη. Θα είναι σκάνδαλο μεγατόνων αν δεν τιμωρηθεί η Rilken με -5 βαθμούς και 13 αγωνιστικές κεκλεισμένων των βαφών. Με την αξιοπιστία και το όνομα του Γαβαθιώτη δεν μπορεί να παίζει καμία εταιρία, ακόμα και αν τόσα χρόνια από τα προϊόντα της δεν είχε το παραμικρό παράπονο ο προφήτης.

Το δεύτερο και πιο πιθανό σενάριο, είναι να έπεσε μέσα η πηγή του Γαβαθιώτη, αλλά να συνωμότησαν οι γνωστές δυνάμεις που δεν επιθυμούν την επιστροφή των Κυριακών των επενδύσεων και της γκρανκάσας, για να αλλάξει η απόφαση και να μην πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μας. Αν ο θρύλος προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο και ζητήσει την επιστροφή των βαθμών που εκλάπησαν από την προφητεία του Γαβαθιώτη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δικαιωθεί. Αν μάλιστα προσθέσουν οι δικηγόροι του ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμού του Γκαρσία στο κεφάλι από την ίδια ελαττωματική βαφή, που επηρεάστηκε και η πηγή του Γαβαθιώτη, θα φωταγωγηθούν αύριο τα status του Αλέκου Αλεξανδρή για να πανηγυρίσουν το νέο πρωτάθλημα του θρύλου.

Δεν γεννήθηκε ακόμα ο δικαστής που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την εγκυρότητα των post του Γαβαθιώτη και του Κουλουριού. Ακόμα και κάποιοι ανόητοι που δεν πιστεύουν την πηγή θα ξεστραβωθούν και θα πιστέψουν μόλις συνειδητοποιήσουν ότι και στην κακή της μέρα (μετρημένες στα δάχτυλα του χεριού του Οτσόα είναι) έστειλε τον κοσμάκη ταμείο.

Over 2,5 το έβλεπε το αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ- ΑΕΚ την ώρα που οι ειδικοί μιλούσαν για under και με το 3-0 που κατακυρώθηκε το ματς στην ΑΕΚ δικαιώθηκε απόλυτα. Βουλωμένο γράμμα διάβασε. 

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.