Header Ads


«Ο κόσμος της ΑΕΚ θα χαίρεται το γήπεδο για μια ζωή»

«Ο κόσμος της ΑΕΚ θα χαίρεται το γήπεδο για μια ζωή»


Για το πρότζεκτ κατασκευής του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά και την τοποθέτηση της πρώτης πλάκας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο υπεύθυνος του εργοταξίου Πάνος Παναγιωτίδης.


Δηλώσεις στην εφημερίδα «Live Sport» έκανε ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Dimand η οποία έχει αναλάβει το έργο του γηπέδου της «Αγιά – Σοφιάς» Πάνος Παναγιωτίδης, έπειτα από την τοποθέτηση της πλάκας στο βόρειο τμήμα.

«Είναι σίγουρα μια ιστορική μέρα. Τοποθετούμε επί της ουσίας τα πρώτα μετά, την πλάκα στο βόρειο τμήμα όπου θα γίνει ένα μέρος από τα υπόγεια γκαράζ του γηπέδου. Η διαδικασία της θεμελίωσης θα συνεχιστεί για αρκετούς μήνες ακόμα, καθώς δεν θα ολοκληρωθεί μια κι έξω, αλλά τιμητικά. Την ίδια στιγμή που θα προχωρούν και οι υπόλοιπες εργασίες στο οικόπεδο, το οποίο έχει αλλάξει μορφή» ανέφερε αρχικά.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του αναφέρθηκε στις εργασίες που γίνονται εκτός οικοπέδου και βρίσκονται σε εξέλιξη, μεταξύ αυτών η η προκατασκευή των τεσσάρων πυλώνων, αλλά και των εξεδρών: «Ήδη έχουμε εκκινήσει τη διαδικασία για τους τέσσερις πυλώνες και τις εξέδρες που άμεσα θα ξεκινήσουν να προκατασκευάζονται. Έχουμε σηκώσει μανίκια για τα καλά, αφού πλέον το έργο έχει μπει στην ουσιαστική φάση του, της κατασκευής. Είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει και τα πάντα εξελίσσονται βάσει του προγραμματισμού μας».

Ολοκληρώνοντας το επιτελικό στέλεχος της Dimand δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ζήτημα της υπογειοποίησης, ένα θέμα το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό του γηπέδου: «Είμαστε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής για το ζήτημα της υπογειοποίησης που πιστεύω ότι σύντομα θα δρομολογηθεί. Εκτιμώ ότι στους επόμενους μήνες θα προκύψουν εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι ώστε να προχωρήσει. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Ο κόσμος της ΑΕΚ να κάνει λίγη υπομονή ακόμα και μετά θα χαίρεται το γήπεδο για μια ζωή. Πιστέψτε με, θα αξίζει» σχολίασε ο υπεύθυνος του εργοταξίου.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.