Header Ads


Unlabelled Ραπτόπουλος: "Τιμωρία στην ΑΕΚ γιατί δεν βγήκε, πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό"!

Ραπτόπουλος: "Τιμωρία στην ΑΕΚ γιατί δεν βγήκε, πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό"!


Άρθρο που θα συζητηθεί από τον Κωστή Ραπτόπουλο για ΑΕΚ, πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!


Δεν υπήρξαν μεγάλες αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη μετά την απόφαση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ. Γιατί; Επειδή εδώ και δέκα ημέρες, όλοι αυτοί οι βλαχοπαραγωγοί και οι βλαχοδημοσιογράφοι, συμπεριελαμβανομένων των εαυτών μας, είχαμε προδικάσει ότι η απόφαση θα είναι αρνητική.

Σύμφωνα με αυτά που έβγαλε και ο Θωμαΐδης, ο Καποδίστριας δεν καταδίκασε τον ΠΑΟΚ αλλά ο Κομίνης. Ο Καποδίστριας και στο "Μακεδονία Παλλάς" να έπαιρε την απόφαση δεν θα δικαίωνε τον ΠΑΟΚ, εξαιτίας του Κομίνη. Δικαίως ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα από τα αποδυτήρια. Θεώρησε το υλικό από τις κάμερες όχι αναγκαίο. Βέβαια, από αυτά και από όσα έδειξε το συνδρομητικό κανάλι μπόρεσε και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ τον έκαψε ο Κομίνης. Η απόφαση θα ήταν ούτως ή αλλως καταδικαστική, εφόσον ο Κομίνης δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αν έβγαινε και δεν έβγαινε η ΑΕΚ τότε θα γινόταν το ανατρεπτικό, δηλαδή η τιμωρία και της Ένωσης. Έτσι θα τιμωρούταν ο ΠΑΟΚ για την πιστόλα του Σαββίδη και η ΑΕΚ και θα έπαιρνε ένα πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός από εκεί που δεν το περίμενε κανείς.

Ο Κομίνης αφήνει παραπονούμενο και τον Ολυμπιακό. Για μένα η τιμωρία έπρεπε να επιβληθεί και στις δύο ομάδες. Γιατί; Επειδή όταν η ΑΕΚ έμαθε το σκορ, 1-0, δεν βγήκε να συνεχίσει το ματς. Και ο ΠΑΟΚ από το τραυμπούκισμα που έγινε στον διαιτητή. Αυτή είναι η δικαιοσύνη, η δική μου. Έπρεπε να τιμωρηθούν και οι δύο. Αν ήταν 0-0 η ΑΕΚ θα έβγαινε να παίξει τα πέντε λεπτά. Δεν ξέρω βέβαια αν ο Κομίνης θα έβγαινε

To πρωτάθλημα για την ΑΕΚ το κερδίζει ο ρεπόρτερ της Nova. Στην απονομή τίτλου πρέπει να του δοθεί πριμ. Αν δώσει πριμ ο Μελισσανίδης. Ο Δημητριάδης πρέπει να πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο της τούρτας και ένα μεγάλο κομμάτι αξίζει ο Λυμπερόπουλος. Αυτοί παρασκηνιακά κέρδισαν το παιχνίδι.

Αυτός που δεν πρέπει να κοιμάται τα βράδια είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Αυτός, ο βαλσαμωμένος βασιλιάς, έβγαινε στις 16:15 στο Metropolis και τρακάρανε οι οδηγοί στο τιμόνι από τη νωχελικότητά του. Καθιερώθηκε από τον Σαββίδη και τον έπεισε για τα... κρουασάν που θα πρέπει να πάνε στις Ενώσεις. Θα έπρεπε τουλάχιστον ο Κομίνης, τρώγοντας οι Ενώσεις τόσο κρουασάν, στο είμαι αμφίβολος στο που πρέπει να δώσω τα σπόρια, να τα έδινε στον ΠΑΟΚ.

Εκεί έρχεται το ΠΟΚ και λειτουργεί ενωμένο ενάντια στον χωριάτη ΠΑΟΚ που πήγε να τους χαλάσει τη γιορτή. Ο ΠΑΟΚ έμοιαζε με τον Βουτσά στην ταινία «Το θύμα», όπου υποδυόταν ένα χωριάτη που κατέβηκε στην πόλη με ένα ταγάρι στην πλάτη και φώναζε «ταχύ, ταχύ». Του έτρωγαν τα λεφτά η Σαπουντζάκη και κάτι επιτήδειοι και γύρισε στο χωριό για να αρμέξει πρόβατα. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.



*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.