Header Ads


Unlabelled Μήνυμα Μπλάνκο για Τούμπα: «Θα νικήσουμε», λέει στους ΑΕΚτζήδες

Μήνυμα Μπλάνκο για Τούμπα: «Θα νικήσουμε», λέει στους ΑΕΚτζήδες


Ο killer της Ένωσης στα ματς με τον ΠΑΟΚ στέλνει μήνυμα τίτλου.


Μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ για το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον οποίο είχε πληγώσει πάμπολλες φορές με τα γκολ του φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα (έχει 6 γκολ εις βάρος των Θεσσαλονικιών), έστειλε ο Ισμαέλ Μπλάνκο.

Ο Αργεντινός μίλησε για το ματς και εμφανίστηκε αισιόδοξος, ότι η Ένωση μπορεί να φύγει με το διπλό και να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αργεντινού στη Nova:

«Γεια σας είμαι ο Ίσμαελ -Ζορό- Μπλάνκο. Δεν ξέρω αν με θυμάστε.

Θέλω να στείλω τους θερμούς χαιρετισμούς μου σε όλους τους φιλάθλους και σε όλους όσοι εργάζονται στην ΑΕΚ. Γνωρίζω πως θα γίνει ένα σπουδαίο ματς στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είμαστε σε πολύ καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ξέρω την κρισιμότητα του παιχνιδιού και ενδεχομένως στο ντέρμπι αυτό να κριθεί η πρωτιά στο πρωτάθλημα. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι σε ότι αφορά στην τακτική μας, αμυντικά και επιθετικά. Να παίξουμε με πολύ πάθος και όρεξη.

Πηγαίνουμε στην έδρα του αντιπάλου για να υπερασπιστούμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Γι’ αυτό πρέπει να διαχειριστούμε το παιχνίδι με ποδοσφαιρική εξυπνάδα. Ελπίζω οι παίκτες της ΑΕΚ να έχουν καλή απόδοση και να νικήσουμε. Ακόμα όμως κι αν δεν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα. Μια μεγάλη ομάδα όμως όπως η ΑΕΚ, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, πάντα στοχεύει στη νίκη. Ειδικά σ’ αυτό το παιχνίδι οφείλει να παίξει έξυπνα γιατί διακυβεύεται ένα τρίποντο που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα. Γνωρίζω καλά ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και να βρεθούν στο γήπεδο, όμως μπορούν να στηρίξουν την ομάδα έστω και από μακριά, δίνοντας την θετική τους ενέργεια και την απαραίτητη στήριξη έτσι ώστε η ΑΕΚ να νικήσει και να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Εύχομαι η ομάδα να πιάσει καλή απόδοση και να νικήσει για να χαροποιήσει τους φιλάθλους μας, αν και γνωρίζω ότι δεν είναι το ίδιο να παίζεις εκτός έδρας δίχως τη στήριξη των οπαδών μας. Θα είναι δύσκολο γιατί η ομάδα δεν θα έχει τη στήριξη των φιλάθλων.

Όλη η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί ενωμένη. Τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και όλος ο σύλλογος οφείλουν να είναι ενωμένοι όσο ποτέ για να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να στείλω εγκάρδιους χαιρετισμούς σε όσους με θυμούνται και ελπίζω να νικήσουμε στο ντέρμπι της Κυριακής, να απολαύσουν το παιχνίδι. Με τη βοήθεια του Θεού θα νικήσουμε. Θα ήθελα όλοι οι φίλαθλοι να χαρούν αυτό το ντέρμπι. Στέλνω πολλά φιλιά και μια μεγάλη αγκαλιά από την Αργεντινή».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.