Header Ads


Δεν...πήγε στην Πόλη η ΑΕΚ!

Δεν...πήγε στην Πόλη η ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ πλήρωσε το εφιαλτικό της ξεκίνημα και τη γνωστή αδυναμία στο «5» γνωρίζοντας την ήττα 82-68 από την Μπεσίκτας στην Πόλη και αποχαιρετώντας την πρωτιά στον 5ο όμιλο του Champions League. 


Το τραγικό ξεκίνημα της ΑΕΚ την καταδίκασε σε ήττα 82-68 από την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και ουσιαστικά την έθεσε εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης του ομίλου. Η «Ένωση» βρέθηκε να χάνει με 32-11 στις αρχές της δεύτερης περιόδου και παρά τη βελτιωμένη εικόνα της στη συνέχεια δεν μπόρεσε ποτέ να απειλήσει ουσιαστικά την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα που «ζευγάρωσε» τις νίκες απέναντί της, μετά και από εκείνη στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ.

Εμφανές ξανά το πρόβλημα στο «5», με τον Μαυροειδή να σφίγγει τα δόντια παρά το πρόβλημά του στο γόνατο και τον Φόλκερ πάλι ανεπαρκή και με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Έλλειψε το μακρινό σουτ (7/27 τρίποντα), απόντος και του Βασιλειάδη, κι έτσι πήγαν στράφι τα 16 επιθετικά ριμπάουντ. Κορυφαίος ο Μίλαν Μιλόσεβιτς με 15 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η πρώτη θέση είναι πλέον πρακτικά ανέφικτος στόχος, ενώ η δεύτερη (που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην αποφυγή του πρώτου αγώνα νοκ άουτ) δυσκολεύει, καθώς η ΑΕΚ ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με την Παρτιζάν και υπολείπεται μίας νίκης της Λούντβιγκσμπουργκ. Επόμενο ματς για την «Ένωση» είναι πλέον στις 4 Ιανουαρίου στη Σαρδηνία κόντρα στη Σάσαρι.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.