Header Ads


«Πρόταση της ΑΕΚ για Ντιένγκ» (vids)

«Πρόταση της ΑΕΚ για Ντιένγκ» (vids)


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αλγιέρ, η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 21χρονου μέσου από το Μάλι, Αλιού Ντιένγκ, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.
Η αλγερινή ιστοσελίδα competition.dz φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της Αλγιέρ, Καμέλ Κασί-Σαΐντ, ο οποίος αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ έκανε κίνηση για την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού χαφ, Αλιού Ντιένγκ.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του αλγερινού συλλόγου, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση 500.000 ευρώ, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή, όπως και μια πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία ανερχόταν στα 750.000 ευρώ.

«Η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση, αλλά δεν με ικανοποίησε καθώς ο Ντιένγκ αξίζει περισσότερα από αυτά. Επίσης υπάρχουν δύο άλλες ομάδες, οι οποίες πρόσφεραν περισσότερα χρήματα από τον ελληνικό σύλλογο», ανέφερε.

Η αλγερινή ομάδα φέρεται να αξιώνει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ευρώ για να παραχωρήσει τον Ντιένγκ, για τον οποίο ενδιαφέρονται επίσης δύο τουρκικοί σύλλογοι.

Ο Ντιένγκ είναι χαφ με ύψος 1,84μ. και είναι διεθνής από το 2015 με την Εθνική ομάδα του Μάλι, μετρώντας μέχρι σήμερα 12 συμμετοχές και ένα γκολ.



*gazzetta.gr Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.