Header Ads


Unlabelled Cleverbet.eu : Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτης 18/12/2018

Cleverbet.eu : Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτης 18/12/2018



Στην σελίδα Cleverbet.eu μπορείτε να δείτε δωρεάν προγνωστικά για τοστοίχημα, να δείτε την λίστα με τιςνόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, και να κάνετε την εγγραφή σας παίρνοντας και τις προσφορές των εταιρειών για τους νέους πελάτες.

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, με την Γκλάντμπαχ να αναζητά την επιστροφή της στις νίκες απέναντι στην Νυρεμβέργη. Πιάνει Ευρώπη η Βόλφσμπουργκ αν καταφέρει να κερδίσει την Στουτγάρδη.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ:

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ:
Η Γκλάντμπαχ είναι στην παρούσα φάση η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Γερμανία, βάσει στατιστικών. Βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα, με εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο τελευταίο της παιχνίδι, ήρθε ισόπαλη με σκορ 0-0 κόντρα στην Χόφενχαϊμ, εκτός έδρας. Έχασε έδαφος για την 1η θέση, πλέον στο -9 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ:
Εξακολουθεί να τα βρίσκει… σκούρα στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου η Νυρεμβέργη. Αν ολοκληρωνόταν σήμερα το πρωτάθλημα, θα υποβιβαζόταν, όντας μόλις στην 17η θέση της κατάταξης. Προέρχεται από την ήττα με 3-0 από την Μπάγερν Μονάχου, σε ένα ματς που δεν ήλπιζε και σε πολλά… Το αρνητικό κοντέρ πάντως «τρέχει», μόλις μία η νίκη της στα εννέα τελευταία της παιχνίδια.
Προϊστορία: Σε σύνολο 64 αγώνων, η προϊστορία είναι σχετικά μοιρασμένη, με 28 νίκες της Γκλάντμπαχ και 26 της Νυρεμβέργης. Τα υπόλοιπα 10 παιχνίδια έληξαν δίχως νικητή.
Πρόταση: Το απόλυτο φαβορί για την νίκη είναι η Γκλάντμπαχ. Με κάποιες μικρές εξαιρέσεις, διανύει εξαιρετική σεζόν. Αν συνεχίσει έτσι, έχει εξασφαλισμένη μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Στο 1,91 η απόδοση του 1 & Over 2,5 στον Stoiximan.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ:

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ:
Αξιοπρεπέστατη μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της Βόλφσμπουργκ την φετινή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Με 22 βαθμούς ύστερα από 15 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, μόλις στο -1 από την ευρωπαϊκή έξοδο. Έκανε το καθήκον της την Παρασκευή και πέρασε από την έδρα της αδύναμης Νυρεμβέργης με 0-2.
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ:
Εξαιρετικά σημαντικό αποτέλεσμα στην «μάχη» που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία πήρε η Στουτγάρδη, η οποία κέρδισε εντός έδρας την Χέρτα με σκορ 2-1. Δίχως αμφιβολία, «ανεβασμένοι» οι Σουηβοί, μετρούν τρεις νίκες και δύο ήττες στα πέντε τελευταία τους ματς. Βρίσκονται μετά από καιρό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Προϊστορία: Μετά από 41 αναμετρήσεις, η Βόλφσμπουργκ έχει 17 νίκες, έναντι 18 της Στουτγάρδης. Μόλις έξι τα μεταξύ τους ισόπαλα αποτελέσματα.
Πρόταση: Από τις αγαπημένες αντιπάλους της Βόλφμσπουργκ εντός έδρας είναι η Στουτγάρδη, μιας και την έχει κερδίσει στις εννέα από τις 10 τελευταίες συναντήσεις τους. Οι Σουηβοί γενικότερα εκτός έδρας δεν τα πάνε καλά, έχουν χάσει τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. O άσος των «λύκων» προσφέρεται από την Winmasters στο 1,74.

Νίκη ψάχνει επιτέλους η Μπολόνια, στην Σέριε Α στρέφει πλέον την προσοχή της η Μίλαν, μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΜΙΛΑΝ:

ΜΠΟΛΟΝΙΑ:
Το πάλεψε αλλά τελικά έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Έμπολι, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της και το 8ο σερί ματς που δεν κερδίζει. Εντός έδρας έχει μοιρασμένο ρεκόρ με 2-2-3, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης και στο -2 από τη σωτηρία.
Απών ο Πούλγκαρ.
ΜΙΛΑΝ:
Νωθρή και το πλήρωσε με το 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Τορίνο, τουλάχιστον έμεινε για 3ο σερί ματς αήττητη. Ισορροπημένο το εκτός έδρας ρεκόρ της με 2-3-2, είναι 4η και στο +1 από την 5η Λάτσιο.
Απόντες οι Μπίλια, Καλντάρα, Μποναβεντούρα και Στρίνιτς, αμφίβολος ο Ρομανιόλι.
Προϊστορία: Στα δέκα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους η Μίλαν έχει ρεκόρ 8-1-1 ανεξαρτήτως έδρας.
Πρόταση: Η Μπολόνια είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά παλεύει όλα της τα παιχνίδια. Ευάλωτη μετά το σοκ με τον Ολυμπιακό με τη Μίλαν στρέφεται τώρα στο πρωτάθλημα και στην διατήρηση της τετράδας, κρατάμε σαν προγνωστικό το G/Gστο 1,83 του Stoiximan.
Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα δείτε στο cleverbet.eu 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.