Header Ads


Τον «εξαφάνισαν» από το ρεπορτάζ! - Η ΑΕΚ πάει για...«Γιόχανσον»;

Τον «εξαφάνισαν» από το ρεπορτάζ! - Η ΑΕΚ πάει για...«Γιόχανσον»;


Φοβερό αυτό που γίνεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με μεταγραφικό στόχο...να εξαφανίστηκε κυριολεκτικά εν μια νυκτί! 
«Νεκρό» είναι το μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ σήμερα, μία μέρα μετά τη νίκη-βάλσαμο επί της Ξάνθης. Τι κι αν τις προηγούμενες μέρες γινόταν χαμός από ονόματα υποψήφιων στόχων για την Ένωση, πλέον η ονοματολογία κόπασε ως δια μαγείας, κάτι που αποδεικνύει πως ό,τι είχε γραφτεί μέχρι πρότινος δεν απασχολούσε σοβαρά τους «κιτρινόμαυρους».

Αυτό ισχύει, βέβαια, και για την περίπτωση του Αργεντινού, Αντριάν Αρέγκι της Ατλέτικο Τεμπερλέι,o οποίος έτσι όπως βγήκε στο προσκήνιο, έτσι... εξαφανίστηκε.

Εξάλλου, όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, στην ΑΕΚ έχουν ρίξει το βάρος στη Γαλλία και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο βασικός στόχος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ο αντι-Σιμόες, είναι απ’ αυτή την αγορά και, μάλιστα, οι συζητήσεις που έχουν γίνει βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Πάντως, στην Ένωση υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές κι αυτές μάλλον βρίσκονται στην αγορά της Σκανδιναβίας, εκεί που δεν αποκλείεται να έχει εντοπιστεί στόχος σαν τον Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος είχε αποδειχθεί εξαιρετική επιλογή και είναι εμφανές τη φετινή σεζόν πως λείπει η πληθωρική του παρουσία από το κέντρο.

Όπως και να έχει, υπάρχει η εκτίμηση πως σύντομα θα υπάρξουν νεότερα στο συγκεκριμένο μέτωπο για την ΑΕΚ. Όπως σας προαναφέραμε, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει πολύ τη συγκεκριμένη μεταγραφή και δεν αποκλείεται σύντομα να διαρρεύσουν και τα ονόματα των βασικών στόχων.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.