Header Ads


Μόντριτς: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο γκολ, γκολ και γκολ"!

Μόντριτς: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο γκολ, γκολ και γκολ"!


Τα τρία σερί Champions League, ο χαμένος τελικός και ο δύσβατος δρόμος προς την κορυφή. Ο Λούκα Μόντριτς άνοιξε μίλησε ισπανικό περιοδικό με την ιδιότητα του νέου κατόχου της Χρυσής Μπάλας και έβγαλε παράπονο!
Ο Κακά αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για το 2007 και ύστερα οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έκαναν... πάρτι για μία δεκαετία, παίρνοντας ο καθένας από πέντε Χρυσές Μπάλες και μετατρέποντας το φημισμένο βραβείο σε προσωπική τους υπόθεση.

Όλα αυτά όμως έλαβαν τέλος το 2018, καθώς βρέθηκε ένας θαυματουργός "κοντός" των γηπέδων, δαιμόνιος Λούκα Μόντριτς, για να μπει σφήνα στους δύο ποδοσφαιρικούς ημίθεους και να τους... κλέψει το τρόπαιο.

Για την ακρίβεια δεν το άρπαξε αλλά το κέρδισε με το σπαθί του, με τον 33χρονο Κροάτη διεθνή μέσο να κερδίζει φέτος κάθε ατομικό βραβείο που υπήρχε: κορυφαίος παίκτης για την FIFA, για την UEFA, για τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου και εσχάτως και για το France Football μέσω της απονομής της Χρυσής Μπάλας.

"Ο δρόμος ήταν μακρύς και δύσκολος όμως αυτό που γίνεται τώρα με κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένο. Όλα αυτά τα βραβεία όπως το FIFA World Player ή η Χρυσή Μπάλα, τα χαίρεσαι πιο πολύ όταν ξέρεις πως δεν σου δόθηκε τίποτα από κανέναν και πως ό,τι πέτυχες, έγινε μέσω δουλειάς", τόνισε ο Μόντριτς στο τεύχος του ισπανικού περιοδικού "GQ" που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, με τον Κροάτη να υπενθυμίζει και τα κατορθώματά του που προηγήθηκαν της Χρυσής Μπάλας.

"Με κάνει ευτυχισμένο το γεγονός πως ο κόσμος επιτέλους αναγνώρισε όλα αυτά που πέτυχαν στην αθλητική μου καριέρα.

Αν και η αλήθεια είναι πως κέρδισα πολλούς τίτλους για να το πετύχω αυτό, χρειάστηκε να κατακτήσω τρία διαδοχικά Champions League και να φτάσω με τη φανέλα μίας μικρής χώρας όπως η Κροατία στον τελικό του Μουντιάλ, κάτι που φαντάζει αδιανόητο. Μόνο τότε κάποιοι κατάλαβαν πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο γκολ, γκολ και γκολ".

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.