Header Ads


Σκάει... τρελή μεταγραφή για παικταρά της ΑΕΚ;

Σκάει... τρελή μεταγραφή για παικταρά της ΑΕΚ;


Έβγαλε μάτια και στο σημερινό αγώνα με την Ξάνθη, με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς εκείνον πλέον! - Η ΑΕΚ πάντως έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση!
Αρκετά μάτια Ευρωπαϊκών ομάδων παρακολουθούν τον Εζεκίελ Πόνσε.

Μπορεί η ΑΕΚ να μην περνάει τη σεζόν που θα ήθελαν οι φίλοι της,ωστόσο υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει από την μετριότητα. Αυτός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Εζεκίελ Πόνσε.

Ο Αργεντινός δεν είναι κανένας τυχαίος. Και πως θα μπορούσε να είναι τέτοιος ένας ποδοσφαιριστής που η Ρόμα τον κοστολογεί με 7 εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι μυστικό πως αρκετοί εκπρόσωποι Ευρωπαϊκών ομάδες βρίσκονται συχνά στο ΟΑΚΑ για να τον δουν από κοντά.

Στο παρελθόν οι άνθρωποι της Λιντς "τσέκαραν" τον 21χρονο σέντερ φορ (γεννημένος 27/2/1997) καθώς αποτελεί προσωπική αδυναμία του Μαρσέλο Μπιέλσα. Η Αγγλική ομάδα δεν είναι η μοναδική που παρακολουθεί την πορεία του νεαρού.

Αρκετές ομάδες από την Ιταλία,αλλά και την Ισπανία παρακολουθούν την εξέλιξη του Πόνσε και παραμονεύουν για να τον αποκτήσουν. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι καθώς υπάρχει ρήτρα αγοράς στον δανεισμό του από τη Ρόμα.

Μάλιστα, οι σκάουτερς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον Αργεντινό τον είδαν να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Δείτε το γκολ κόντρα στην Ξάνθη:


talentabout.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.