Header Ads


Διαψεύδει η ΑΕΚ τους Αλγερινούς για Ντιένγκ!

Διαψεύδει η ΑΕΚ τους Αλγερινούς για Ντιένγκ!


Οι Αλγερινοί γράφουν για πρόταση της ΑΕΚ για τον Ντιένγκ, αλλά η ΑΕΚ το διαψεύδει. Ο Ντιέγκ είναι 21 χρονών αμυντικών χαφ με καταγωγή από το Μάλι.
Σε μεταγραφικό σενάριο με τον Αλιού Ντιένγκ της Εμ Σι Αλζέρ, ενέπλεξαν σήμερα (4/12) την ΑΕΚ οι Αλγερινοί. Μάλιστα υπήρξε ακόμα και δήλωση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, που έκανε λόγο για επίσημη πρόταση. Ωστόσο από την Ένωση έλεγαν πως "δεν υπάρχει τίποτα απολύτως".
Ο Ντιέγκ είναι 21 χρονών αμυντικών χαφ με καταγωγή από το Μάλι, ο οποίος παίζει στην Αλγερία. Σύμφωνα με το σαιτ "competition.dz", η ΑΕΚ είναι η τρίτη ομάδα μετά από δυο τουρκικές και μια από την Σαουδική Αραβία, που ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη. Και μάλιστα με επίσημη πρόταση 500.000 ευρώ, την οποία φέρεται να επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Εμ Σι Αλζέρ.

"Όντως η ΑΕΚ μας έστειλε μια επίσημη πρόταση, αλλά η προσφορά δεν μας ικανοποίησε διότι θεωρούμε πως ο Ντιένγκ αξίζει πολλά περισσότερα. Και εκτός αυτού, διότι άλλες ομάδες έκαναν καλύτερη πρόταση απ’ αυτή της ΑΕΚ. Για την ώρα, δεν παραχωρούμε τον παίκτη και θα μείνει στην ομάδα, εκτός αν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ομάδας".

Ωστόσο στην ΑΕΚ διέψευσαν ότι υπάρχει θέμα με τον Ντιένγκ.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.