Header Ads


Το σκάουτινγκ της ΑΕΚ για «8αρι» στη Σουηδία - Διαβάστε τα ονόματα

Το σκάουτινγκ της ΑΕΚ για «8αρι» στη Σουηδία - Διαβάστε τα ονόματα


Οι Κιτρινόμαυροι στο επίκεντρο.
Η Λατινική Αμερική δεν είναι η μόνη αγορά στην οποία η ΑΕΚ αναζητά χαφ. Στο κάδρο υπάρχει πάντα και στην Ευρώπη. Άλλωστε, τα δεδομένα μέχρι στιγμής δείχνουν πως θα αποκτηθούν δύο παίκτες στον κιτρινόμαυρο άξονα.

Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της Ένωσης είναι ένας box to box μέσος που να δίνει μέτρα με την μπάλα και έναν… αντι- Σιμόες. Και αν τον Πορτογάλο μπορεί να τον καλύψει ο Αρέγι, στην άλλη θέση η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει εξαιρετική επιλογή.

Εκτός από τις αγορές της Γαλλίας και της Πορτογαλίας, το τσεκάρισμα ποδοσφαιριστών περνάει (και) από Σκανδιναβία για την Ένωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχετικό σκάουτινγκ έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Δεν είναι κάτι νέο δηλαδή.

AYTOI ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

Στα «μάτια» των ανθρώπων της ΑΕΚ έχουν περάσει συγκεκριμένα ματς. Μεταξύ άλλων, οι Ουζουνίδης, Κόλα, Λυμπερόπουλος έχουν δει δύο παιχνίδια της ΑΪΚ Στοκχόλμης (όχι από κοντά). Αυτόν με την Γκέτεμποργκ στις 30 Οκτωβρίου 2017 (2-1 η ΑΪΚ) και το 3-3 με την Νόρκεπινγκ στις 26 Μαίου 2018.

Σημειωτέον πως η ΑΪΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, που τελείωσε πριν λίγο καιρό.

Σε αυτά τα ματς δεν ήταν λίγοι οι μέσοι που είχαν ξεχωρίσει και που «κουμπώνουν» στο στυλ των παικτών που αναζητά η ΑΕΚ.

* Στην ΑΪΚ παίζει ο 23χρονος Σουηδός άσος Κρίστοφερ Ολσον. Με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020 τελείωσε τη σεζόν με 40 ματς, 7 γκολ, 8 ασίστ.

* Στη Νόρκεπινγκ αγωνίζεται ο 26χρονος διεθνής σουηδός Σίμον Τερν, (επίσης λήξη συμβολαίου το 2020). Η περσινή του επίδοση, εντυπωσιακή. Σε 34 παιχνίδια, 6 γκολ, 7 ασίστ.

* Στην Γκέτεμποργκ ξεχώριζε ο Βαγιεμπά Σακόρ. Ο 22χρονος Νορβηγός με ρίζες από τη Λιβερία (συμβόλαιο έως το 2020) και «έγραψε» 27 συμμετοχές, 3 γκολ και μία ασίστ.

* Στην ίδια ομάδα μέχρι το καλοκαίρι έπαιζε και ο Νορβηγός αμερικανικής καταγωγής, Μιξ Ντίσκερουντ.  Ο 28χρονος έκανε 38 εμφανίσεις και σκόραρε 6 φορές. Επειτα, έφυγε και πήγε δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι στην Χιουντάι Ουλσάν της Ν. Κορέας με το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί.

* Στη Σουηδία βέβαια, έπαιζε και ένας μεγάλος στόχος της ΑΕΚ το καλοκαίρι. Ο 27χρονος χαφ και στόπερ Μπγιορν Πάουλσεν της Χάμαρμπι (35 ματς, 5 γκολ, 6 ασίστ).

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.