Header Ads


Τσόσιτς: «Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Συγνώμη!» (VIDEO)

Τσόσιτς: «Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Συγνώμη!» (VIDEO)


Ο Ούρος Τσόσιτς για το επεισόδιο με τον Χουλτ, το οποίο θεωρείται λήξαν!
Επαναλαμβάνοντας συνεχώς την λέξη συγνώμη και εκφράζοντας παράλληλα την μεταμέλεια του εμφανίστηκε στην μεικτή ζώνη ο Ούρος Τσόσιτς και μίλησε για το επεισόδιο με τον Χουλτ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπάγερν.
Ο Σέρβος αμυντικός τόνισε ότι δεν τον αντιπροσωπεύει η συγκεκριμένη κίνηση, ζήτησε τουλάχιστον τέσσερις φορές συγνώμη και εξήγησε ότι είναι άψογες οι σχέσεις με τον συμπαίκτη του, ενώ και το περιστατικό θεωρείται λήξαν.

«Ντρέπομαι γι’ αυτό που έκανα, αυτό που είδατε δεν είμαι εγώ. Με τον Χουλτ έχουμε φοβερή σχέση και πάντα γελάμε στην προπόνηση. Τώρα που το βλέπω σε βίντεο ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Δεν αναγνωρίζω αυτό που έκανα. Μεταξύ μας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και το είπα και στα αποδυτήρια.

Δεν είναι δυνατόν να δείχνω τέτοια εικόνα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Ζητάω συγγνώμη από την ομάδα, τον κόσμο, τον Χουλτ, τους δικούς μου ανθρώπους. Από όλους. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα κάνει πλάκα στα αποδυτήρια και γελάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά για το περιστατικό.

Ερωτώμενος, δε, για τη φάση του πέναλτι που του καταλογίστηκε πάνω στον Λεβαντόφσκι, ο Σέρβος στόπερ σημείωσε: «Ο Λεβαντόφσκι πήρε το πέναλτι με το όνομα του. Η Μπάγερν δεν το χρειαζόταν και νομίζω ότι δεν υπήρχε πέναλτι, απλά τον άγγιξα. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.