Header Ads


Μπάγερν Μονάχου – ΑΕΚ Live Streaming

Μπάγερν Μονάχου – ΑΕΚ Live Streaming



Bayern Munich - AEK Live Streaming 

  • 7/11/2018 – 22:00
  • ΟΑΚΑ
  • CosmoteSport 2

Πρέπει να… πετάξει ψηλά ο «δικέφαλος». Το πιο δύσκολό της ματς στη σεζόν δίνει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει το βράδυ την πανίσχυρη Μπάγερν στο Μόναχο. Το πλάνο του Ουζουνίδη. 

Η Ένωση, η οποία επέστρεψε φέτος στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της Ευρώπης, αγωνίζεται το βράδυ (22:00, Cosmotesports2) στην «Allianz Arena» κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Ο ρεαλιστικός στόχος των «κιτρινόμαυρων», που δεν έχουν κάνει ακόμη... σεφτέ στον 5ο όμιλο, είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί κόντρα στους Βαυαρούς (που έχουν μπροστά τους και το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ) και να φύγουν με ψηλά το κεφάλι, ακόμα και σε περίπτωση ήττας. Φυσικά, για να πάρουν κάτι θετικό, θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν, όπως θα ίσχυε και για κάθε ελληνικό σύλλογο που θα αγωνιζόταν σε αυτό το γήπεδο με αυτόν τον αντίπαλο.

«Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ξέρουν πόσο δύσκολα θα είναι. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να δουλέψουμε πολύ και να δούμε πως θα τα έχουμε πάει. Μπορούμε να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στο γήπεδο», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Τρίτη στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Πέτρο Μάνταλο, για τον οποίο έγινε γίνει αρκετή κουβέντα το τελευταίο διάστημα λόγω της απόδοσής του, σε ρόλο δεκαριού.

Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από την εστία. Την τετράδα της άμυνας θα συνθέτουν οι Χουλτ, Τσιγκρίνσκι-Λαμπρόπουλος, Μπακάκης. Σίμοες και Γαλανόπουλος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Γκάλο θα βρεθεί στο δεξί «φτερό» και ο Μπογέ στο αριστερό. Ο Πόνσε (ή ο Κλωναρίδης) θα παίξει στην κορυφή σύμφωνα με τις ενδείξεις, έχοντας τον Μάνταλο πιο πίσω. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τριάδα στην άμυνα ο 50χρονος τεχνικός. Εκτός μάχης είναι ως γνωστόν ο Μπακασέτας, ενώ ο Λιβάγια δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Όπως και ο Λόπεζ, ο οποίος ούτως ή άλλως θα λείψει πολύ καιρό λόγω τραυματισμού.

Ένα πιθανό σχήμα για την Μπάγερν είναι: Νόιερ στο τέρμα, Αλάμπα αριστερά, Κίμιχ δεξιά (ή Ραφίνια), Χούμελς και Σίλε θα είναι τα στόπερ. Ο Μαρτίνεθ πιθανόν να είναι το ένα αμυντικό. Γκορέτσκα και Μίλερ θα είναι πιο μπροστά και οι Γκνάμπρι-Ριμπερί στα πλευρά και ο Λεβαντόφσκι στην κορυφή.

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 22:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport 2.

Το aekfans21.com θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Bayern – ΑΕΚ Live Streaming

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.