Header Ads


Cleverbet.eu: Προγνωστικά Στοιχήματος Παρασκευή 30/11/2018

Cleverbet.eu: Προγνωστικά Στοιχήματος Παρασκευή 30/11/2018


Προγνωστικά Γερμανίας. Στο πρώτο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, η… ανεβασμένη Φορτούνα Ντίσελντορφ, υποδέχεται στην έδρα της μία σταθερά καλή Μάιντζ.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΜΑΪΝΤΖ:

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ:
Δείγματα ανάκαμψης από την Φορτούνα Ντίσελντορφ μετά τους τέσσερις βαθμούς που έχει μαζέψει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Αν μη τι άλλο εμφατικά τα αποτελέσματα της. Νίκη με 4-1 επί της Χέρτα και ισοπαλία κόντρα στην Μπάγερν (3-3), ενώ έχανε με 3-1. Παρόλα αυτά, παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν.
ΜΑΪΝΤΖ:
Δεν κράτησε πολύ το νικηφόρο σερί της Μάιντζ. Μόλις δύο αγωνιστικές. Ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 1-2, σε ένα παιχνίδι που το πάλεψε και ίσως άξιζε τον βαθμό. Στα τέσσερα τελευταία της ματς σημειώνει τουλάχιστον ένα γκολ, ενώ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα πέντε φορές στις νίκες επί των Βέρντερ Βρέμης και Φράιμπουργκ.
Προϊστορία: Εννέα φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Φορτούνα Ντίσελντορφ και Μάιντς. Τρεις οι νίκες των γηπεδούχων, τέσσερις των φιλοξενούμενων. Δύο οι ισοπαλίες.
Πρόταση: Ανεβασμένη η ομάδα του Ντίσλεντροφ, κανείς όμως δεν εγγυάται ότι έχει βρει και την απαιτούμενη σταθερότητα. Δεν παίζει άσχημα η Μάιντζ, μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην «Μέρκουρ Σπιλ Αρίνα». Στο 1,68 βρίσκει κανείς το G/G στην Betshop.
Προγνωστικά Αγγλίας. Οι Ουαλοί είναι αυτοί με το αυξημένο κίνητρο, οι «λύκοι» είναι σε κακό φεγγάρι και θα είναι επιφυλακτικοί.

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΓΟΥΛΒΣ:

ΚΑΡΝΤΙΦ:
Το πάλεψε αρκετά στο Λίβερπουλ, αλλά έχασε εν τέλει με 1-0 από την Έβερτον επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Εντός έδρας έχει κερδίσει μόλις τα 2 από τα 7 παιχνίδια της, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, αλλά απέχει μόλις ένα βαθμό από τη σωτηρία.
Απών ο Ζοχορέ.
ΓΟΥΛΒΣ:
Οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Χάντερσφιλντ, έμεινε αισίως για 5ο σερί ματς χωρίς τρίποντο, διάστημα που φανέρωσε αμυντικές αδυναμίες. Απολύτως ισορροπημένο το εκτός έδρας ρεκόρ της με 2-2-2, βαθμολογικά δεν κυνηγάει κάτι.
Απών ο Κάστρο.
Προϊστορία: Πολύ ανοικτές είναι οι πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις με ρεκόρ 6-0-4 ανεξαρτήτως έδρας.
Πρόταση: Η Κάρντιφ είναι αυτή έχει ανάγκη τους βαθμούς περισσότερο και δείχνει μια κάποια βελτίωση. Βάλτωσε αγωνιστικά η Γούλβς, που έχει κάνει κοιλιά, και κινδυνεύει να έχει μια χρονιά απλά στη μέση της βαθμολογίας. Κλειστό ματς κρατάμε σαν προγνωστικό το Under 2.5 στο 1,57 του Stoiximan.
Για περισσότερα προγνωστικά δείτε στο cleverbet.eu  
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.