Header Ads


Γκορέτσκα: «Εστιάζουμε στην ΑΕΚ, στο πίσω μέρος του μυαλού μας η Ντόρτμουντ»

Γκορέτσκα: «Εστιάζουμε στην ΑΕΚ, στο πίσω μέρος του μυαλού μας η Ντόρτμουντ»


Με δηλώσεις του ο Λίον Γκορέτσκα ξεκαθάρισε ότι η προσοχή όλων στην Μπάγερν είναι στραμμένη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης, έχοντας σε δεύτερη μοίρα το κρίσιμο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ.
Ο 23χρονος διεθνής μέσος των Βαυαρών τόνισε πως ένα θετικό αποτέλεσμα με την Ένωση θα αναπτερώσει το ηθικό των συμπαικτών του στο προσεχές «Der Klassiker», το οποίο παρά την κρισιμότητά του περνάει καθαρά σε δεύτερη μοίρα.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι σκοπός των πρωταθλητών Γερμανίας είναι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής σε αυτό το σημείο της σεζόν.

«Το ντέρμπι είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά εστιάζουμε στην Τετάρτη. Η αποστολή μας είναι ήδη δύσκολη και ένα καλό αποτέλεσμα θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα στην προσέγγιση του αγώνα με τη Ντόρτμουντ. Όμως ακόμη κι αν δεν πάρουμε καλό αποτέλεσμα, αυτό δεν θα έχει να κάνει με έλλειψη κινήτρου. Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας, οπότε είναι λογικό να υπάρχει κριτική. Όμως μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα το ίδιο γρήγορα. Αυτή είναι η αποστολή μας τώρα. Χρειάζονται νίκες και καλύτερες εμφανίσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος της Μπάγερν.

Το Σάββατο η Μπάγερν αντιμετωπίζει στην Βεστφαλία την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ και η νίκη κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να μειώσει στον πόντο την απόστασή της από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.