Header Ads


Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για την Μπάγερν Μονάχου!

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για την Μπάγερν Μονάχου!


Κριτήριο η ετοιμότητα του Λούκας Μπογέ.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το βράδυ στο «Allianz Arena» την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου (22:00). Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες παγκοσμίως.

Η Ένωση θα παραταχθεί χωρίς άγχος στο Μόναχο, αφού δεν έχει τίποτα να χάσει, προσπαθώντας να ελέγξει την μπάλα στο κέντρο. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα με αντεπιθέσεις, με όπλο κυρίως την ταχύτητα του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κατασταλάξει στους δέκα ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στον αγώνα με τους Βαυαρούς, με το μοναδικό ερωτηματικό να έχει να κάνει με την ετοιμότητα του Λούκας Μπογέ και το πόσο θα είναι έτοιμος ο παίκτης να αντέξει 90 λεπτά.

Στο επικρατέστερο σενάριο, κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ θα καθίσει ο Μπάρκας, με τους Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο να βρίσκονται στα στόπερ, αριστερό μπακ θα είναι ο Χουλτ και δεξί ο Μπακάκης. Στον άξονα Σιμόες και Γαλανόπουλος δεν… κουνιούνται, ενώ ο Μπογέ θα αγωνιστεί ως αριστερό χαφ, ο Γκάλο ως δεξί και ο Μάνταλος σε ρόλο «δεκαριού». Μόνος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κλωναρίδης, σε διάταξη 4-2-3-1.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση ο Μπογέ να μέινει στον πάγκο. Σε αυτό το ενδεχόμενο, το σύστημα θα μετατραπεί σε 4-3-3, με τον Τσόσιτς να παίρνει τη θέση του Αργεντίνου και να «κουμπώνει» με Σιμόες και Γαλανόπουλο σε τριάδα αμυντικών χαφ. Ο Γκάλο θα παραμέινει δεξιά και ο Μάνταλος θα μετατοπιστεί αριστερά, με τον Κλωναρίδη μοναδικό προωθημένο.

Υπάρχει και το ακραίο σενάριο, ο Ουζουνίδης να παρατάξει πιο επιθετικό σχήμα (4-4-2). Σε αυτήν την περίπτωση, πάλι αυτός που θα μείνει έξω είναι ο Μπογέ, με τους Γαλανόπουλο-Σιμόες να διατηρούνται στον άξονα, τον Μάνταλο αριστερό χαφ, τον Γκάλο δεξί και στην κορυφή της επίθεσης τους Πόνσε και Κλωναρίδη.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.