Header Ads


«Δουλεύουμε με όσους θα είναι εδώ»

«Δουλεύουμε με όσους θα είναι εδώ»


Κιτρινόμαυρες πηγές από την ΠΑΕ αναφέρουν πως η ομάδα από εδώ και πέρα θα δουλέψει με παίκτες που θα είναι και του χρόνου στο κλαμπ και όχι με εκείνους που θα αποτελέσουν παρελθόν.


Η… ονομαστική επίθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην χθεσινή (25/11) προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, πήρε «σάρκα και οστά» όταν γνωστοποιήθηκε ο παραγκωνισμός των Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου.

Δια στόματος Ουζουνίδη έγινε γνωστό πως οι παίκτες δεν υπολογίζονται για την συνέχεια της σεζόν. Υψηλόβαθμες πηγές από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τονίζουν πως από εδώ και πέρα θα δουλεύει η ομάδα με εκείνους που θα είναι και του χρόνου εδώ.

Η ομάδα βρίσκεται σε φάση αποφάσεων και επόμενης μέρας και το θέμα της ΑΕΚ δεν είναι μόνο το ποιος δεν υπολογίζεται αλλά συνολικά η επόμενη μέρα που πρέπει να δει. Θα προτιμηθεί να δουλέψει, δηλαδή, με παίκτες που δεδομένα θα είναι και του χρόνου εδώ, από την στιγμή που είναι εκτός πρωταθλήματος.

Δεν θα στηριχθεί σε παίκτες που γνωρίζει ότι στο τέλος της σεζόν θα αποτελέσουν  παρελθόν από το κιτρινόμαυρο ρόστερ. Η φάση «ανασύνταξη» έχει ξεκινήσει στα Σπάτα και κάθε μέρα, κάθε αγώνας που περνάει θα είναι σημαντικός για την επόμενη μέρα στον σύλλογο.

aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.