Header Ads


"Γιακουμάκης για Μακάμπι Τελ Αβίβ"

"Γιακουμάκης για Μακάμπι Τελ Αβίβ"


Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της ΑΕΚ, Γιώργου Γιακουμάκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Ισραήλ.
Την περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη φέρεται να εξετάζει η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Ισραήλ, ο 24χρονος επιθετικός της ΑΕΚ έχει προταθεί στην ομάδα την οποία κοουτσάρει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Το συμβόλαιο του Ηρακλειώτη επιθετικού στην Ένωση λήγει το 2021 κι εφέτος έχει έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές (έχει σημειώσει 1 γκολ).

"Ο κόουτς Βλάνταν Ίβιτς ξέρει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή, αλλά στη Μακάμπι υποστηρίζουν ότι είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουν για μεταγραφικά θέματα, επειδή υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο, αλλά και αρκετοί υποψήφιοι, αλλά και ότι ο Γιακουμάκης είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση" αναφέρεται.

Ο Γιακουμάκης πήγε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017, προερχόμενος από τον Πλατανιά. Πέρυσι με την ΑΕΚ κατέγραψε 21 συμμετοχές και 2 γκολ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος στο Ισραήλ. Σε 10 ματς έχει μαζέψει 26 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Μπνέι Γιεχούντα έχει 19.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.